in

Vrouw krijgt borgsom niet terug: heeft een erwt in de vriezer gelaten!

Vrouw krijgt borg niet terug nadat ze een erwt gelaten heeft in haar huurruimte!
Beeld: TikTok @matildaaahh2011

In de regel is het zo dat een verhuurder een borgsom vraagt bij het huren van een woning of ruimte. Dit is om te voorkomen dat hij eventueel te maken krijgt openstaande facturen of met kosten voor schade door de huurder veroorzaakt. Een vrouw heeft wel op een aparte manier kennis gemaakt met deze regel.

Erwt gelaten in diepvries

De video die de TikTokker gedeeld heeft, verklaart waarom ze haar borg niet terug gehad heeft. Een van de redenen is dat ze een erwt heeft achtergelaten in de diepvriezer. De video, die een hilarisch karakter heeft, laat zijn licht schijnen op de ‘schade’ die zij en haar kamergenoten hebben aangericht. Om dit duidelijker te staven voegde ze bij in haar video: “Voor degenen die zich afvragen, ze hebben hiervoor € 142.06 in rekening gebracht voor de aangerichte schade. In de desbetreffende video beoordeeld ze de redenen die zijn opgegeven waarom zij en haar kamergenoten de waarborgsom niet meer hebben gehad.

@matildaaahh2001 for anyone wondering they took £210 for all this damage #fyp #xyzbca ♬ mario sound – mandycap

Waarom borgsom niet terug?

In de video gaat @matildaaahh, zoals ze op TikTokker heet, verder met de volgende omschrijving: “De redenen beoordelen waarom we onze borg niet meer ontvangen”. Een ander reden waarom ze haar borg niet terug krijgt, is omdat er een ontvochtiger is achtergelaten. Maar volgens Matildah was die er al in de kamer. Het komt erop neer dat ze haar borg niet krijgt op basis van redenen die ongegrond zijn. Iemand die de video had bekeken adviseerde Matilda om protest aan te tekenen en haar borg achterna te zitten. De video heeft meer dan 190.000 likes. In het geval van Matilda was de verhuurder zeker menens om haar borg in te houden.

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @matildaaahh2011

Man berooft bank om zijn eigen geld terug te krijgen: is een geprezen nationale held

Braziliaanse tatoeëerder verandert zichzelf in duivelse lookalike