in

Koreaans restaurant gesloten door gezondheidsautoriteiten nadat ‘een koppel een RAT in hun rundvleessoep serveerde’

rat

Een Koreaans restaurant wordt ervan beschuldigd een rat in de afhaalbestelling van een koppel te hebben gestopt. En ze zijn door het New York City Department of Mental Hygiene uit veiligheidsoverwegingen gesloten.

Rat in afhaalbestelling

Gammeeok kwam niet door een gezondheids- en veiligheidsinspectie nadat inspecteurs naar verluidt rattenkeutels hadden gevonden in het restaurant in Midtown Manhattan. Een woordvoerder van burgemeester Eric Adams zei in een verklaring aan verschillende media dat gezondheidsfunctionarissen het restaurant en de beweringen verder onderzoeken.

Onze hoogste prioriteit is het beschermen van de gezondheid van de New Yorkers. En als een restaurant omstandigheden heeft die de eters van onze stad bedreigen, zal het worden gesloten”, aldus Fabien Levy. De eigenaars van Gammeeok hebben zich verzet tegen de beweringen tegen hun restaurant. En hebben eerder deze week zelfs beelden vrijgegeven van servers die het eten van het koppel bereiden. Ze geven aan dat het duo liegt over hun beschuldigingen. Volgens bronnen die met TMZ spraken, vonden gezondheidsinspecteurs eerder deze week rattenkeutels in het restaurant.

Geen getrainde supervisor

Bovendien zeiden de personen dat het restaurant geen getrainde supervisor ter plaatse had. En het voedsel was ook niet op de juiste temperatuur opgeslagen. Het restaurant had naar verluidt ook niet de juiste vergunningen, waarvoor ze in het verleden door ambtenaren van de gezondheidsdienst waren gewaarschuwd.

‘Geen enkel restaurant in New York City mag muizen of ratten op het menu hebben staan. En we stellen een nader onderzoek in’, aldus Levy. Als ze binnenkort weer open willen gaan, zal het personeel van Gammeeok de overtredingen moeten corrigeren en eventuele boetes moeten betalen. Uit borden op de deuren van het restaurant blijkt dat ze door de gezondheidsdienst zijn gesloten. Een ander bord zegt dat ze ook gesloten zijn voor ‘onderhoud’.

‘Het is een zeldzame ervaring voor de meeste mensen in hun hele leven,’ schreef Gammeeok in een post waarin de inmiddels verwijderde recensie was opgenomen. ‘Ze verwijderen de recensie nu. Waarom?” vroeg het restaurant, zonder het eethuis te specificeren. De post bevatte een foto van een soortgelijke maaltijd als die welke de Lees’ bestellen met een vliegdie bovenaan drijft.

Bron: Dailymail

Man met zes vrouwen wil bij elk van hen een baby omdat hij niet wil kiezen

buik

Moeder wordt belachelijk gemaakt door vreemden: ‘Mijn buik kwam te zien!’