in

Moeder van 2 verhuist naar eerste huis maar haar hond begint zich vreemd te gedragen

eerste huis
Beeld: Pexels

Amber Hall heeft een huis met vier slaapkamers en twee badkamers gekocht en dacht ze na weken rondkijken haar ideale eerste huis gevonden te had. Naar verluidt zag ze haar twee kinderen en twee honden al spelen in de achtertuin en was ze vooral blij met de locatie.

Eerste kus

Natuurlijk wist ze niet dat het huis al bewoners had… van een nogal glibberige soort. Nadat ze het huis officieel had gekocht, wilde Amber er dolgraag met haar gezin intrekken. Toch gingen er alarmbellen af in haar hoofd toen ze aan het uitpakken was en een van haar honden zich vreemd begon te gedragen. Volgens KOAA legde ze uit: “Ik probeerde uit te pakken en mijn hond hurkte neer en hij begon hier heel langzaam te lopen.”

“Ik kwam kijken waar hij naar keek en dacht dat het een soort spin was of zo, maar er zaten hier twee kleine gaatjes en ik zag slangen langs de muur omhoog glijden. Dus ik raakte in paniek.” Ja, dat lees je goed. Slangen in de muren. Naar verluidt hadden de grote slangen zich opgerold in de muur naast de deur die van haar garage naar de tuin leidde. Toen Hall haar hand verder in de muur stak, voelde ze warmte, wat erop wees dat er nog meer van deze wezens verborgen zaten.

“Schokkend groot,” zei ze over de slangen. “Na al het onderzoek zegt iedereen dat het een soort kousenbandslang is. Maar ze geven ook het voorbehoud dat niemand ooit zo’n grote kousenbandslang heeft gezien. “Ik kan mijn spullen niet uitpakken omdat ik absoluut bang ben dat er slangen in de dozen of onder de dozen zitten… Het is alsof je in bed kruipt en als het laken langs je voet strijkt of zo, dan trek je meteen de dekens eraf of spring je uit bed om er zeker van te zijn dat er niets in zit.
zit.” Amber zei dat de eerste slang iets meer dan een week geleden werd ontdekt. Sindsdien zijn er in totaal 10 slangen gevonden.

Paniekerige moeder

De paniekerige moeder heeft een slangenbezweerder ingehuurd, die de slangen op een menselijke manier uit het huis heeft verwijderd. Hij vertelde Amber dat, afgaande op de grootte van de slangen, sommigen van hen misschien al twee jaar in het huis wonen. “Ik heb niet het gevoel dat ik de eerste ben die ze vindt, maar ik denk niet dat iemand ooit zou zeggen dat ze wisten dat ze er waren,” zei Hall.

“Het is moeilijk. Ik ben 42 jaar oud en dit is mijn eerste huis. Ik heb er mijn hele leven voor gewerkt en ik kan er niet van genieten. Mijn kinderen kunnen er wel van genieten. Ik ben doodsbang.” Tot nu toe heeft het Amber ongeveer 1.000 dollar gekost om haar ongewenste huisgasten te verwijderen. Ze zei dat ze zich waarschijnlijk niet op haar gemak zal voelen totdat het beton in het huis is losgescheurd om te ontdekken waar ze wonen.

Bron: En.newsner

beer

Vrouw zwaait naar beer vanuit haar auto en kijkt naar zijn onverwachte reactie 1 seconde later

school

Vader haast zich om dochter van school te halen:” leraar ziet meteen iet opvallend op zijn broek”