in

Restaurant wil kinderen verbieden vanwege hun lawaai en ‘gekke rotzooi’

Restaurant wil kinderen verbieden vanwege hun lawaai en 'gekke rotzooi'
Afbeelding: Screenshots Fb account Nettie's House of Spaghetti, Pexels.com & YouTube

Een restaurant is van plan om kinderen te verbieden. Het restaurant wil dit doen, omdat ze willen afrekenen van het lawaai en ‘gekke rotzooi’ die kinderen maken. Wat de overweging ook mag zijn geweest van zo een beslissing, het lijkt veel erop dat er goede reden hiervoor aanwezig is.

Restaurant wil kinderen verbieden

Als omringd door kinderen je van streek maakt als je een bord spaghetti eet, dan staat dit Amerikaanse restaurant op het punt je favoriete plek te worden. Nettie’s House of Spaghetti in Tinton Falls, New Jersey, heeft aangekondigd dat vanaf 8 maart ‘kinderen onder de 10 jaar niet meer in het restaurant mogen dineren’. In berichten die via sociale media werden gedeeld, zei het restaurant: “We houden van kinderen. Dat doen we echt, echt. Maar de laatste tijd was het buitengewoon uitdagend om kinderen bij Nettie’s onder te brengen. De reden hiervoor is de geluidsniveaus, het gebrek aan ruimte voor kinderstoelen, het opruimen van gekke rommel en de aansprakelijkheid van rondrennende kinderen in het restaurant. We hebben nu besloten dat het tijd is om de situatie onder controle te krijgen.”

Reacties van buitenaf

Het besluit van de Italiaanse eetgelegenheid is online lovend onthaald. Een gebruiker voegde eraan toe: “Fantastisch idee. Ik heb in de industrie gewerkt sinds ik 14 was, en ik heb nog nooit zoiets gezien in het recente verleden. Kinderen hebben de controle verloren en de meeste ouders zijn zich er niet van bewust. De minachting voor manieren en gewoon fatsoen is onwerkelijk.” Een tweede zei op Instagram: “Nooit bij Nettie’s geweest, maar wetende dat ik in een restaurant niet met kinderen te maken zal hebben, maakt dit veel aantrekkelijker. Zal binnenkort komen.” Ondanks het besluit van het restaurant moeten kinderen er zijn.

Bron: ladbible.com

Beeld: Facebook @ Nettie’s House of Spaghetti

Man springt op McLaren ter waarde van € 255051.00: 'Richt duizenden euro's schade aan!'

Man springt op McLaren ter waarde van € 255051.00: ‘Richt duizenden euro’s schade aan!’

Woedende fan slaat enorme tv kapot nadat zijn favoriete team verliest bij de Super Bowl!

Woedende fan slaat enorme tv kapot nadat zijn favoriete team verliest bij de Super Bowl!