in

Vrouw uit Alaska verwijderd wilde buideldier uit bar

Vrouw uit Alaska verwijderd wilde buideldier uit bar
Beeld: YouTube @ NowThis News

In de meeste gevallen zijn het de mannen die ingrijpen als er een calamiteit zich ergens voordoet. Denk maar aan het repareren van de afvoer of het verwijderen van een dier zoals een slang. Onlangs bevond een wild buideldier zich in een bar in Brooklyn, Amerika. Het dier is verwijderd, maar het is alleen niet door een man gedaan.

Vrouw verwijderd wilde buideldier zonder vrees

De beelden tonen een situatie waarbij omstanders toekijken hoe een vrouw het buideldier onbevreesd verwijderd. De vrouw is in een hoek van de bar te zien. Hurkend lijkt ze iets vast te pakken. Wat het precies is, is nog onduidelijk tot op het moment dat ze opstaat en ermee naar buiten loopt. Het opmerkelijke van dit alles is dat het buideldier te keer gaat. Maar dit schrikt de vrouw niet af wanneer ze naar buiten loopt.

Beeld: YouTube @ NowThis News

Omstanders zijn vol lof over de vrouw

Op het moment dat ze naar buiten loop, kun je de omstanders horen schreeuwen van enthousiasme. De handeling van de vrouw kunnen ze zeker waarderen, want het blijkt dat de gasten in de bar niet meer op een normale manier konden genieten van hun hapje en hun drankje. Daarnaast zijn er ook mensen te zien die aan het applaudisseren zijn voor het feit dat de vrouw het buideldier op een veilige manier heeft verwijderd. Het buideldier is dus op geen moment pijn gedaan of iets in die richting. Nadat de vrouw het dier uit de bar heeft verwijderd, liep ze naar de straat toe. Op straat heeft zij het buideldier op de grond gelegd om zijn weg te vervolgen. Het dier rende zo snel mogelijk weg van de bar om terug te gaan vanwaar hij kwam. De actie van de vrouw mag gerust als stoer omschreven worden.

Bron: YouTube

Beste vrienden schilderen naaktportretten van elkaar

Beste vrienden schilderen pikante portretten van elkaar

Man geeft €7000 uit aan versiering en viert Halloween maandenlang