in

WTFWTF

Vrouw werd meerdere keren gereanimeerd na ‘geprikt’ te zijn tijdens avondje stappen

Beeld: Facebook @Tammie-Michelle Edwards

Tammie-Michelle Edwards (25), kwam in een levensbedreigende situatie terecht na een avondje stappen met haar beste vriendin. Ze moest namelijk 30 keer gereanimeerd worden, nadat ze tijdens een avondje stappen in Lancashire met een naald was gestoken.

Stappen

Nadat ze eerder dit jaar bevallen was van haar zoon James, genoot Tammie-Michelle Edwards op 13 augustus van haar eerste avondje uit als moeder met haar beste vriendin, Lizz Fawcett. Edwards trakteerde zichzelf op een aantal glazen Prosecco voor vertrek, maar aangekomen bij de bar besloot zij toch nog een paar extra drankjes en water te drinken.

Het volgende wat Tammie-Michelle zich vervolgens herinnert, is dat zij de volgende ochtend wordt ontslagen uit het ziekenhuis. James, de man van Tammie-Michelle had al een vermoeden dat er iets mis was. Hij bezocht de bar in Lancaster nadat hij berichten van Edwards had gekregen die ‘ongewoon’ waren, ervan uitgaande dat zijn vrouw gewoon een beetje dronken zou zijn. Aangekomen bij de bar trof James, Edwards aan in een staat die hij beschrijft als levenloos en “een lijk”. Hij besloot met haar naar huis te rijden, maar onderweg leek het erop alsof Tammie-Michelle begon te stikken.

Gereanimeerd

“Ze was gewoon levenloos en elke keer dat we de hoek om gingen, brak ze met haar nek, het leek alsof haar hoofd van haar schouder zou vallen”, zei hij. “Tegen de tijd dat we thuis waren, had ik haar ongeveer zes keer gereanimeerd. Ik stond bij de gootsteen en ik had haar nog ongeveer 10 keer gereanimeerd.” James belde een ambulance en zei: “Ik kan alleen proberen haar leven te redden zo veel als ik kan, het is zo eng, ze stierf letterlijk voor mijn ogen.” De politie die aanwezig was reanimeerde Edwards ook voordat de hulpdiensten op hun beurt door gingen met een defibrillator. Uit de test bleek de volgende ochtend dat zij 100% zeker geprikt was met een naald. Ook was er een plekje achtergebleven op de plek waar ze geprikt was.

Tammie-Michelle is ondanks de pijnen van de vele reanimaties ok, en haar man is blij dat zijn vrouw er goed vanaf is gekomen. Edwards waarschuwt anderen nu om extra oplettend te zijn tijdens een avondje uit en pleit voor tassencontroles bij de ingang. De politie doet een onderzoek naar het voorval, en de bar heeft maatregelen genomen om soortgelijk in de toekomst te voorkomen.

Bron: Ladbible

Beeld: Facebook @Tammie-Michelle Edwards

Vader boekt per ongeluk super-klein huisje voor gezin van 4 met 2 honden

Luchtvaartpassagier krijgt boete voor snacks in zijn bagage