in

Moeder rekent af met onzekerheid: ‘Poseert zonder kleren om vol trots haar mooie rondingen te laten zien!’

Onzekerheid is iets waarmee sommige vrouwen worstelen. Deze vrouwen hebben in de meeste gevallen een minderwaardigheidscomplex. Alhoewel dit een vervelende situatie is, zijn er verschillende manieren hoe er met onzekerheid afgerekend kan worden. Een moeder die onzeker was over haar lichaam en hiermee wilde afrekenen, slaagde hierin glansrijk.

Moeder kampt niet meer met onzekerheid

Honey Positano, 35, leefde in angst om haar lichaam op het strand te laten zien. De in Melbourne geboren moeder besloot drie jaar geleden iets aan haar situatie te doen. Ze begon met het plaatsen van lichaamspositieve inhoud. Dit deed ze tijdens een vakantie in Hawaï als een middel om uit haar schulp te komen. De curvy moeder schaamde zich voor haar lichaam en plaatste het altijd in een negatief daglicht sinds ze 12 was. Ze gebruikte de vakantie als een “enorme stap” in de goede richting. Haar angst om “dik beschaamd te worden in Honolulu” zorgde ervoor dat ze de reis verschillende keren wilde annuleren. Gelukkig ging ze door met haar plannen, omdat dit haar leven helemaal zou veranderen. Het bleek dat ze zich helemaal niet druk hoefde te maken over mensen die op haar zouden neerkijken, terwijl ze een badpak droeg.

Poseert vol trots met haar rondingen

“Wat er tijdens mijn vakantie gebeurde, was precies het tegenovergestelde”, gaf de moeder aan. Honey kwam terug van haar reis met hernieuwd vertrouwen en een nieuwe mentaliteit. Honey besloot Instagram te gebruiken om haar boodschap over lichaamsbeeld en eigenliefde te verspreiden. Internetgebruikers die haar pagina vonden, werden door haar foto’s geïnspireerd. Het is moeilijk te zeggen dat ze zich nog maar een paar jaar geleden ongemakkelijk voelde op het strand, omdat ze niet zoveel zelfvertrouwen uitstraalde. Haar lichaam in zijn natuurlijke staat laten zien, lijkt nu een makkelijke opgave voor de moeder met rondingen.

Bron: thoughtnova.com

Beeld: Instagram @honeypositano

Viking Guy' schakelt agressieve man in trein uit

‘Viking Guy’ schakelt agressieve man in trein uit

Expert legt uit hoeveel keer je per dag moet 'drol draaien'

Expert legt uit hoeveel keer je per dag moet ‘drol draaien’