in

Vrouw wakkert discussie aan na het bestellen van dure steak: ‘Wie betaalt de rekening?’

Beeld: TikTok @ikingdani

Een vrouw heeft de eeuwenoude discussie over wie de rekening betaald aangewakkerd. Zij bestelde namelijk per ongeluk een dure steak tijdens een etentje met haar vriend.

Dure steak

Daniela en haar partner vierden onlangs hun tweejarig jubileum tijdens een romantisch diner. Haar vriend stelde voor dat zij de wagyu entrecote moest bestellen, maar Daniela bestelde in plaats daarvan per ongeluk een dikke wagyu steak van 300 Amerikaanse dollar.

@ikingdani Throwback back to our 2 year anniversary #wagyu #sandiego #fypシ゚viral ♬ use this if youre gay – alex ◡̎

Vette rekening

Wagyu steak is Japanse biefstuk en vaak de duurste op de kaart. Daniela’s vergissing zorgde ervoor dat de rekening omhoog klom en het totaalbedrag uitkwam op meer dan 400 Amerikaanse dollar. Uiteindelijk betaald haar vriend de rekening, maar kijkers waren het niet allemaal eens met deze oplossing. Hoewel sommige vonden dat de schuld bij de bediening lag die naliet om Daniela te waarschuwen over de prijs, vonden anderen dat zij in ieder geval een gedeelte van de rekening voor zich moest nemen.

Iemand in de comments schreef: “Je had moeten aanbieden de helft te betalen”. Waarop andere zeiden dat ze ‘alles’ zouden doen om de kosten van zo een grote vergissing te dekken, en de rest later terug zouden betalen. Lijnrecht hiertegenover, vonden anderen het goed dat ze niet aanbood te betalen, met het argument dat niet verwacht mag worden dat iemand een ‘bankbrekend’ bedrag zal betalen terwijl ze het niet verwachtten. Zolang ze hem de volgende keer zou trakteren, waren anderen van mening dat het dure etentje door de vingers gezien mocht worden.

Afbeelding: Pixabay

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @ikingdani

Mysterieus katachtig wezen laat mensen verbijsterd achter nu het gespot is bij winkeloverval

Café onder vuur: laat klanten betalen om het toilet te gebruiken