in

‘Walgelijke mannen’ op festival uitgescholden door vrouw die werd lastiggevallen omdat ze een topje droeg

walgelijke mannen
Beeld: Facebook & Pexels

Een jonge vrouw heeft twee ‘walgelijke’ mannen gehekeld die haar tijdens een populair muziekfestival in Australië aan de schandpaal hebben genageld.

Walgelijke mannen

Shelbi Evans, uit Grafton in het noorden van New South Wales, reisde vrijdag naar Byron Bay voor Splendour in the Grass, een driedaags muziek- en kunstfestival. Ze droeg een zwarte en oranje doorschijnende midriff top en een loszittende oranje broek en versierde haar gezicht met juwelen en kristallen voor de eerste dag. Een jonge vrouw heeft twee ‘walgelijke’ mannen gehekeld die haar tijdens een populair muziekfestival in Australië aan de schandpaal hebben genageld. Shelbi Evans, uit Grafton in het noorden van New South Wales, reisde vrijdag naar Byron Bay voor Splendour in the Grass, een driedaags muziek- en kunstfestival.

Ze droeg een zwarte en oranje doorschijnende midriff top en een loszittende oranje broek en versierde haar gezicht met juwelen en kristallen voor de eerste dag. ‘De volgende keer dat je een dik persoon ziet, houd dan je mond en hou je mening voor jezelf’. De gehandicapten- en ouderenzorgmedewerkster zei dat het jaren had gekost om haar zelfvertrouwen op te bouwen en voegde eraan toe dat de twee mannen haar ondanks hun acties nog zelfverzekerder hadden gemaakt. Een van de mannen gaf commentaar op de post van mevrouw Evans en bevestigde zonder blikken of blozen dat hij verantwoordelijk was voor het body shamen van haar.

Beeld: Facebook

Zwaaiende hand

In een inmiddels verwijderd commentaar schreef de man: “Kan bevestigen dat het mijn maat en ik waren,” samen met een zwaaiende hand emoji. Gebruikers van sociale media schaarden zich achter mevrouw Evans en velen complimenteerden haar outfit en haar positieve instelling. Ik vind dat je er fantastisch uitziet. De pot op met die mensen. Goed van je dat je gewoon je beste leven leidt”, schreef iemand. Je ziet er prachtig uit, je hebt de liefste glimlach, ik vind je outfit geweldig en je haar heeft zo’n prachtige kleur! Ik weet niet hoe die mannen eruit zien, maar het uiterlijk vervaagt en als dat eenmaal zo is, hebben ze alleen nog hun lelijke hart,’ schreef een ander. Je ziet er prachtig uit en zo zelfverzekerd. Klootzakken, als jullie dit lezen, GROEI DE F UP!!!! Heb wat respect en wees niet zo’n teleurstelling voor je moeders,” reageerde een derde.

Dit jaar waren de feestvierders in de puntjes gekleed en klaar om te feesten, ondanks dat het driedaagse festival moeite had om een comeback te maken na een teleurstellend 2022. De kaartverkoop daalde met 30 procent en er werden er dit jaar slechts 35.000 verkocht in vergelijking met 50.000 vorig jaar. Gretige fans stroomden van vrijdag tot en met zondag naar de parken van Byron Bay voor een bomvolle line-up met onder andere Lizzo, Flume en Mumford and Sons. Deelnemers overspoelden sociale media met foto’s en video’s waarop ze dansend voor het podium te zien waren, terwijl anderen met vrienden poseerden op de beruchte heuvel terwijl de zon op de parkgronden scheen.

Bron: Dailymail

trailer Exorcist

De eerste trailer van de nieuwe Exorcist-film bezorgt mensen nachtmerries

Buiten

Japanse man die 12.000 euro hondenkostuum kocht, gaat eindelijk naar buiten… en maakt meteen een paar hondenvrienden