in

“Dragon lady” verstoten door zoon om extreme lichaamsaanpassingen

"Dragon lady" verstoten door zoon om extreme lichaamsaanpassingen
Beeld: Instagram @dragonladymedusa

Een voormalige bankierster is door haar zoon verstoten nadat ze extreme aanpassingen aan haar lichaam had ondergaan. Ze wou namelijk de eerste draak ter wereld worden.

Negatieve invloed

Van het laten tatoeëren van haar ogen tot diverse piercings en lichaamsaanpassingen, heeft Tiamat zich langzaam getransformeerd in de ‘Dragon Lady’. Haar dromen hebben echter gevolgen gehad, zoals een negatieve invloed op haar relatie met haar zoon.

Tiamat ontdekte dat ze HIV positief was toen ze bij de bank werkte. “Ik ging van een uitstekende werknemer bij de bank die nooit een dag miste naar iemand die twee of drie dagen per week miste”, zei ze. Tiamat verliet haar baan en beweert dat ze tijdens de behandeling bijna stierf, omdat ze op een gegeven moment ‘officieel aids had’. Gelukkig bereikte ze een stadium waarin ze ondetecteerbaar en niet overdraagbaar was. De ervaring deed Tiamat echter beseffen dat ze “niet als mens wilde sterven, omdat mens zijn zo’n negatief deel van haar leven is geweest” en “ze wilde dus sterven als een reptiel”.

Verstoten door zoon

De grootste negatieve impact die haar lichaamsveranderingen hebben gehad is echter op de relatie met haar zoon. “Op het moment dat ik met mijn transformatie begon, was mijn zoon al 16 geworden, en hij wees me op dat moment in mijn leven af,” zei ze.
De ‘Dragon Lady’ vertelde dat haar zoon al zeven jaar niet meer in haar leven is geweest, maar hoe ze hoopt dat ‘hij in ieder geval [haar] op het internet bekijkt, want de reden dat [zij] daar op zo’n grote manier is, is in de eerste plaats voor hem’.

“Zodat hij kan zien wat zijn vader doet, zijn raar uitziende, vreemde, vroeger een man, is nu een vrouw, is nu een reptiel, vader,” zei Tiamat. Aan het einde van het interview gaf Tiamat een boodschap aan haar zoon.nZe zei: “Ik wil allereerst zeggen: ‘Zoon, het spijt me voor de fouten die ik in mijn leven heb gemaakt. Ik geef ze allemaal toe, ik verontschuldig me voor geen enkele, maar het zijn juist die fouten die me hebben gemaakt tot de geweldige persoon die ik nu ben. “Ik hoop dat je me op een bepaald moment in je leven de kans geeft, en weet dat ik hier altijd met open vleugels op je wacht.”

Bron: Unilad

Beeld: Instagram @dragonladymedusa

Dit is de transseksuele vrouw met de meeste lichaamsaanpassingen ter wereld

Dit is de transseksuele vrouw met de meeste lichaamsaanpassingen ter wereld

'Ik heb mijn weelderige roze-witte bruiloft van € 341.820,00 bekostigd door pikante foto's te verkopen op OnlyFans'

Bruid bekostigt huwelijk van € 341.820,00 door pikante foto’s te verkopen op OnlyFans’