in

Model weigert haar wenkbrauwen te plukken en daagt schoonheid stereotypen uit

Model weigert haar wenkbrauwen te plukken en daagt schoonheid stereotypen uit
Beeld: Instagram @sophiahadjipanteli

Wat de persoonlijke verzorging betreft, zijn vrouw en ook niet meer zo beperkt als vroeger. En dit is precies wat Sophia Hadjipanteli bewijst. Door haar persoonlijke verzorging ziet zij er niet uit als een typische covergirl. Het model weigert namelijk om haar wenkbrauwen te plukken!

Weigeren om wenkbrauwen te plukken

Ondanks het model weigert om haar wenkbrauwen te plukken heeft dat haar er niet van weerhouden in enkele van de populairste tijdschriften ter wereld te staan. Sophia is een fervent voorstander van natuurlijke schoonheid en heeft een enorme wenkbrauw, waardoor ze een sensatie is geworden in de modellenwereld.

Sophia sprak over de vrouwen die haar inspireerden om onvoorwaardelijk van zichzelf te houden. Ze noemde meteen haar moeder. Haar moeder was de ultieme inspiratiebron voor haar, omdat ze haar accepteerde zoals ze was. De moeder van het model leerde haar ook hoe belangrijk het is om anders en uniek te zijn. Ze haalt ook veel inspiratie uit dingen die de meeste mensen doorgaans negeren.

Omgaan met oordelende mensen

Toen ze een tiener was, kreeg Sophia niet veel acceptatie op de middelbare school. Haar unieke uiterlijk trok ook veel negativiteit aan van internetgebruikers. Ze was echter niet van plan te veranderen wie ze was om haar critici tevreden te stellen. Dit versterkte haar geloof in haar uniciteit. Vandaag is ze er trots op dat ze op de cover van Glamour UK heeft gestaan, ondanks haar aanzienlijke wenkbrauwen.

Het lijkt erop dat het model zonder voorbehoud van haar uiterlijk houdt. Ze gaat zelfs zover dat ze andere mensen aanmoedigt om meer waardering te hebben voor hun uniekheid en natuurlijke schoonheid. Ze ziet niets bijzonders verkeerds in het scheren van haar wenkbrauw. Het belangrijkste voor haar is dat ze oké is met haar uiterlijk en niet doet wat mensen willen. Het model wil mensen bewijzen dat het geen probleem is om eruit te zien hoe ze willen. Ze wil ook dat zulke mensen houden van wie ze zijn, zonder geconfronteerd te worden met angst voor afwijzing. Verder richt ze zich op mensen die moeite hebben om in hun schoonheid te geloven.

Bron: Thougtnova

Beeld: Instagram @sophiahadjipanteli

Ongepaste Halloween outfit kost influencer haar relatie: Haar achterwerk kon iedereen zien!

Ongepaste Halloween outfit kost influencer haar relatie: iedereen kon haar achterwerk zien!

Man onthult: “Vreemden denken dat mijn man mijn grootvader is”