in

WTFWTF LOLLOL

Deze mensen hebben de grootste en langste lichaamsdelen die je ooit hebt gezien!

De volgende vier mensen laten zien dat ’te groot’ niet bestaat, zij hebben de grootste lichaamsdelen die je ooit hebt gezien.

‘Popeye’

Jeff Dabe uit Minnesota, is armworstelaar en dat lijkt de juiste keuze als we naar zijn reusachtige armen kijken. Sinds zijn tienerjaren is Jeff actief als sporter, maar brak pas echt door toen hij met armworstelen begon. De man, die ook wel ‘Popeye’ genoemd wordt vanwege zijn reusachtige armen en handen van 50 centimeter, zegt zelf geen medische aandoening te hebben.

Zijn brute kracht, en enorme handen geven hem dus een extra voordeel, maar toch geeft Jeff toe meerdere keren per week zijn armen te trainen. Voor zo ver geniet hij ook van zijn sterrenstatus die hij kreeg door zijn voorkomen. Het enige wat volgens Jeff lastig is, is dat hij moeilijk aan auto’s sleutelen, en dat zijn gigantische handen het moeilijk maken dat hij passende handschoenen kan vinden.

Afbeelding: YouTube

Zo de vader, zo de dochter

Voor de breedste tong ter wereld moeten we bij Byron Schenkler uit Syracuse zijn. Byron kwam per toeval erachter dat zijn tong wellicht de toenmalige recordhouder zou kunnen verslaan, toen hij zijn dochter hielp met huiswerk. In een boek zag hij een foto en vergeleek zijn eigen tong hiermee. Tot zijn schrik was zijn tong centimeter breder, namelijk 8,6 cm. Byron zijn tong is hiermee de breedste ter wereld en breder dan een Iphone.

Ook zijn dochter Emily, heeft een wereldrecord op haar naam staan. Zij is de vrouw met de breedste tong ter wereld. Byron krijgt regelmatig vooral schuine opmerkingen over zijn tong, maar volgens zijn vrouw stoort dit hun niet: “We zijn een net gezin, met 3 jonge dames, dus we proberen het netjes te houden”.

Afbeelding: YouTube

Op maat

In Venezuela vinden we de man met de grootste voeten. Jason Rodriguez Hernandez zijn voeten komen op 40,7 centimeter, wat hem de man met de grootste voeten ter wereld maakt. Passende schoenen vinden was voor Jason nogal een uitdaging totdat de Duitse schoenmaker Georg Wessel hem aanbood om schoenen op maat te maken. Ook al werd Jason vroeger vaak gepest om zijn grote stappers heeft hij inmiddels, dankzij het record, zichzelf meer leren waarderen.

Afbeelding: YouTube

‘Gezegend’

Mehmet Özyürek uit Turkije zijn neus staat geregistreerd als langste neus ter wereld in het Guinness book of Records. Zijn neus was maar liefst 8,8 centimeter, maar kan wellicht langer zijn geweest omdat Mehmet in 2013 stierf en zijn neus als laatst in 2010 gemeten werd. Zelf noemde de Turk zich ‘gezegend’ met zijn lange neus en trok veel bekijks in zijn woonplaats. Mehmet zijn neus groeide in 2010 een millimeter per jaar waardoor hij ook nog eens bewees dat het niet waar is dat je neus en oren niet meer groeien als volwassene.

https://www.youtube.com/watch?v=zqhjrngpDv0

Bron & Beeld: YouTube

Huwelijksaanzoek met gummi ring bij MLB-honkbal wedstrijd gaat totaal mis!

Vrouw stopt zwangerschapstest in drankje van beste vriendin om zwangerschap bekend te maken