in

De meest seksueel actieve vrouw onthult de bizarre verzoeken die ze krijgt van mannen in de slaapkamer

Seksueel actieve
Beeld: TikTok

De meest seksueel actieve vrouw van Australië heeft enkele van de meest kinky en gekke verzoeken onthuld die ze van fans krijgt.

Seksueel actieve

Annie Knight, die werkt als maker van OnlyFans, heeft onlangs op TikTok een aantal van haar vreemdste videoverzoeken van haar abonnees beschreven. Het gekste verzoek dat ik ooit heb gekregen was een opstel van drie pagina’s, een soort script, uitgeschreven met exacte regels die ik moest voorlezen,’ legde de 26-jarige uit. Het zou me waarschijnlijk drie uur hebben gekost om het te filmen omdat het zo gedetailleerd was’, vervolgde ze. ‘En het script ging erover dat ik de vrouw van de beste vriend van deze man was en dat hij langs zou komen om me met iets te helpen, en de beste vriend was er niet en ik wilde hem echt.’

Annie zei dat ze de man ‘niet veroordeelde’ omdat hij wilde dat zij zijn extreem specifieke fantasie uitspeelde, maar uiteindelijk moest ze weigeren omdat het script veel te gedetailleerd was. Ik ben niet zo’n goede actrice,’ zei ze, terwijl ze toegaf dat de man haar 500 dollar had geboden om het te doen. In een andere video deelde de langbenige blondine een nog bizarder verzoek.

‘Ik moest gewoon een video filmen waarin ik wakker word en doe alsof ik een man ben die net wakker is geworden in het lichaam van een vrouw,’ legde ze uit, waarbij ze een vergelijking maakte met de film Freaky Friday. Annie verscheen deze week in The Kyle and Jackie O Show om haar X-rated capriolen te bespreken en pochte dat ze in een jaar tijd met 300 mannen en vrouwen naar bed is geweest. Ik wil alles proberen,” zei ze en ze bevestigde dat ze ‘zo’n beetje alles’ doet op haar OnlyFans-account.

Vaste klanten

Annie biechtte op dat ze op één dag met vijf verschillende mensen naar bed gaat. Ze legt uit dat ze mannen vindt op datingapps en dat ze ook een lijst heeft van ‘vaste klanten’ met wie ze stoeit. Ik voel me daarna gesterkt,” zei ze. Seks geeft me een goed gevoel. Het is de bedoeling dat je je er goed door voelt. De schoonheid vertelde verder over het slapen met een ongelooflijk goed uitziende man ‘die nogal singel was’. Annie ging nog verder en pochte over seks ‘onder een restauranttafel’ tijdens een afspraakje. We waren klaar met eten en aan het dessert toe”, zei ze brutaal. Ze zei ook dat ze soms, als ze in het openbaar is, ‘niet kan wachten’ om seks te hebben en dan een minnaar mee moet slepen naar de badkamer om dingen te regelen.

Bron: Dailymail

barbiepop

Man heeft spijt dat hij 250.000 euro heeft uitgegeven om Barbiepop te worden

beren kostuum

Dierentuin ontkent beweringen dat hun sterattractie een man in beren kostuum is