in

Moeder onthult dat ze al het wc-papier heeft weggegooid en in plaats daarvan herbruikbare ‘familie doekjes’ gebruikt

herbruikbare
Beeld: TikTok

Een milieubewuste moeder heeft online heftige discussies veroorzaakt nadat ze onthulde dat ze herbruikbare toiletpapier gebruikt. De hergebruikte toiletpapier is gemaakt van oude kerstpyjama’s.

Herbruikbare toiletpapier

De TikTok-maker, bekend als @tiny_waste, maakte een video waarin ze aanvankelijk liet zien wat haar familie vraagt als ze op bezoek komen in haar afvalarme huis. Waaronder vragen over haar gebrek aan papieren handdoeken en Saran wrap en over haar favoriete toiletpapier. In het commentaargedeelte van deze video noemde een persoon het gebruik van ‘familiedoek’, een herbruikbaar alternatief voor toiletpapier. En de maker, die vermoedelijk in de VS woont, antwoordde dat ze dit inderdaad gebruikte. Het familiedoekje en bidet staan in de badkamer boven… Ik kan niet liegen”, zei ze. Toen een volger haar vroeg wat een ‘familiedoekje’ was, gaf ze gehoor aan haar vraag door een vervolgvideo op TikTok te maken.

De maakster zei dat ze niet zeker wist wie de term had bedacht, maar legde verder uit wat het was. ‘Het is een ongelukkige naam voor stoffen toiletpapier. Laat me je laten zien wat de opstelling is in mijn huis om hopelijk wat van de ick-factor weg te nemen,’ begint ze in de video. Dit is het toilet in onze badkamer boven, die voornamelijk door mijn man en mij wordt gebruikt. Ze wijst naar een mand die bovenop de stortbak staat en legt uit dat die gevuld is met schone doekjes. Meestal van flanel, geknipt uit oude kerstpyjama’s’. Wanneer ik de badkamer gebruik, laat ik het bidet al het zware werk doen, dep ik me droog met een schoon doekje en doe ik het gebruikte doekje in deze bak die uiteindelijk in de was gaat”, vervolgt de maker.

@tiny_waste Replying to @caw0528 explaining family cloth #familycloth #sustainablehome #lowwastelifestyle ♬ original sound – Tiny Waste

Meerdere badkamersessies

Geen enkel doekje wordt ooit gebruikt voor meerdere badkamersessies zonder te worden gewassen. Dat zou walgelijk zijn. De bedenker legt vervolgens uit dat ze persoonlijk van stoffen toiletpapier hield ‘omdat het steviger en zachter is voor mijn bips. Toen een volger haar vroeg wat een ‘familiedoekje’ was, gaf ze daar gehoor aan door een vervolgvideo op TikTok te maken. De maakster zei dat ze niet zeker wist wie de term had bedacht, maar legde verder uit wat het was. ‘Het is een ongelukkige naam voor stoffen toiletpapier.

Laat me je laten zien wat de opstelling is in mijn huis om hopelijk wat van de ick-factor weg te nemen,’ begint ze in de video. Dit is het toilet in onze badkamer boven, die voornamelijk door mijn man en mij wordt gebruikt. Ze wijst naar een mand die bovenop de stortbak staat en legt uit dat die gevuld is met schone doekjes, ‘meestal van flanel, geknipt uit oude kerstpyjama’s’.

Bron: Dailymail

leeftijdsverschil

Vrouw onthult: “Ik ben getrouwd met een man die 42 jaar ouder is dan ik”

trouwfoto's

Vrouw geeft aan dat ze 3000 dollar heeft betaald voor de slechtste trouwfoto’s ooit