in

Beveiliger McDonald’s laat zich van zijn slechte kant zien: ‘Slaat vrouwelijke klant neer!’

Beveiliger McDonald's laat zich van zijn slechte kant zien: 'Slaat vrouwelijke klant neer!'
Beeld: Facebook @ Daily Mail

Een beveiliger van fastfood restaurant McDonald’s heeft zich van zijn slechte kant laten zien. Hij heeft namelijk een vrouwelijke klant neergeslagen. Een beveiliger moet namelijk ervoor zorgen dat klanten zich veilig voelen. Maar wat er in dit geval is gebeurd, is dat de beveiliger juist het omgekeerde gedaan heeft.

Beveiliger McDonald’s laat zich van zijn slechte kant zien

Het gebeuren is vooral opmerkelijk, omdat het hier gaat om het fastfoodbedrijf McDonald’s. Wat er wel benadrukt moet worden is dat de beveiliger zelf verantwoordelijkheid moet nemen over wat hij heeft misdaan. Als beveiliger dien je erop toe te zien dat de orde en rust gewaarborgd is. Je mag zeker geen aanleiding geven tot vechtpartijen en je dient er ook voor te zorgen dat situaties niet uit de hand lopen. Maar wat er in de beelden te zien is, is verre van wat een beveiliger hoort te doen. Als de beveiliger zelf naar de beelden kijkt, dan zal hij zich zeker realiseren dat het wel anders kon. Helaas is het kwaad al geschiedt en is hij in de video te zien als iemand die als een beul tekeer gaat.

Slaat vrouwelijke klant neer

Zoals eerder aangegeven heeft de beveiliger zich van zijn slechte kant laten zien. In de video is de beveiliger te zien die een duw geeft aan vrouwelijke klant. Door de duw kwam ze hard te vallen op de grond. De beveiliger is samen met zijn collega te zien op de video. Daarnaast zijn er twee vrouwelijke en mannelijke klanten te zien. Op een gegeven moment is te zien dat een van de vrouwelijke klanten iets zegt tegen de beveiliger alvorens ze besluit om weg te lopen. Toen ze zich omkeerde, gaf de beveiliger haar een duw in de rug. Deze beveiliger weet dus niet goed te beveiligen en niet met vrouwen om te gaan!

Bron: facebook.com

Beeld: Facebook @ Daily Mail

fanaat

Fanaat onthult: “Ik ben in het openbaar bespuugd vanwege mijn extreme lichaamsaanpassingen”

Vrouw ontdekt dat vis die ze voor het avondeten gekocht heeft nog leeft: 'Het was twee dagen in de vriezer!'

Vrouw ontdekt dat vis die ze voor het avondeten gekocht heeft nog leeft: ‘Het was twee dagen in de vriezer!’