in

Man slaat zijn ex-vriendin in elkaar: ‘Wordt nu geconfronteerd met de dodelijke woede van haar vader!’

Man slaat zijn ex-vriendin in elkaar: 'Wordt nu geconfronteerd met de dodelijke woede van haar vader!'
Beeld: YouTube @Inside Edition

Een man heeft zijn ex-vriendin in elkaar geslagen. In de nasleep werd hij geconfronteerd met de dodelijke woede van de vader. Soms is het zo dat het niet meer gaat tussen twee mensen. Sommigen gaan uit elkaar en sommigen lukt het niet om uit elkaar te gaan. Het laatste was zo een geval tussen in dit verhaal. Het jammerlijke van dit is dat iemand zou komen te overlijden.

Man slaat zijn ex-vriendin in elkaar

In maart reageerde de politie op een huiselijk geweldsincident in de woning van The Polos of Gainesville aan Williston Rd., een meestal rustige, weelderige resort-achtige gemeenschap dicht bij de Universiteit van Florida. De politie meldt dat de verdachte de jonge vrouw heeft geslagen en daarna is weggereden in zijn auto. Ze werd daarna achtergelaten met zichtbare tekens van mishandeling. Toen de politie ter plekke arriveerde, werd de verdachte opgespoord en lieten ze de vrouw achter bij haar vader, die ook op haar oproep reageerde.

YouTube kanaal Inside Edition

Geconfronteerd met de dodelijke woede van de vader

Dertig minuten later, terwijl de vader zijn dochter troostte, verscheen de vriend weer voor de deur. Hij was al die tijd in de veronderstelling dat zijn ex-vriendin alleen thuis was. Dit is het moment dat hij zich lelijk vergist heeft. De vader bleek namelijk ook thuis te zijn. De ex-vriend toonde zijn brutaliteit door de deur van het huis open te breken. Hij kwam daarna oog in oog met de vader. Met één schot vuurde de vader een kogel af in de borst van de ex-vriend. Volgens verklaringen van de politie heeft de ex-vriend het geest begeven net naast zijn auto. Pogingen om het te reanimeren lukte maar niet en werd dus zijn dood ter plekke vastgesteld. Dit is een domme actie van de ex-vriend geweest.

Bron: en.newsner.com

gezichtstransplantatie

Zus ziet het gezicht van haar overleden broer op een man na gezichtstransplantatie

Man die benieuwd is naar wat er gebeurt met zijn bagage op de luchthaven, bevestigd een camera aan zijn koffer!

Man die benieuwd is naar wat er gebeurt met zijn bagage op de luchthaven, bevestigd een camera aan zijn koffer!