in

Bruid betrapt bruidegom tijdens bruiloft tijdens ondenkbare bezigheid

bruiloft

Weddingplanner, Georgie Mitchell, vertelde onlangs in een podcast een verhaal over wat letterlijk de meest rampzalige bruiloft ooit geweest moest zijn.

Borstvoeding

“Ik heb dit verhaal twee keer gehoord, ik was niet aanwezig bij deze bruiloft, maar twee keer is mij dit verteld, beide keren door visagisten,” legt Georgie uit tijdens een aflevering van The Unfiltered Bride. Tijdens de podcast hebben Georgie en Beth het over van alles en nog wat met bruiloften en trouwen te maken heeft. “We noemen haar Jenny. Jenny zegt tegen mij: ‘Ik deed onlangs een bruiloft en je zult nooit raden wat er gebeurde.” Het schijnt dat de bruid voor de ceremonie naar het toilet moest. Mede-presentator Beth suggereert dat de bruidegom misschien betrapt werd op een misstap met een ander. Niets is minder waar en Georgie onthult: “hij kreeg borstvoeding van zijn moeder!”

@the.unfiltered.bride What would you do? #weddingdrama #weddinggoss #weddingpodcast #podcast #bridepodcast #weddinghorrors #weddingfyp #groomproblems #bridedrama ♬ original sound – the.unfiltered.bride

Bruiloft afblazen

Volgens Georgie zou wat de bruid aantrof genoeg geweest kunnen zijn om de bruiloft af te blazen. Een begrijpelijk verbaasde Beth: “Sorry, WAT? Waarom zou je met een man trouwen die nog gezoogd wordt?” “Ik denk niet dat ze wist dat dat was wat er gebeurde!” zegt ze. Sinds de video is geplaatst, is deze honderdduizenden keren bekeken, waarbij kijkers net zo walgen als de presentatoren. “Zelfs de sterkste man kan mijn kaak nu niet omhoog tillen,” zei iemand wijzend op de mate waarop hun mond was opengevallen van verbazing.

“Ik kan het gewoon niet geloven! Dit is SCHOKKEND! In welke positie zat hij met zijn moeder? Knusjes op het toilet?” vroeg een ander zich af. Waarom de moeder na zolang nog melk produceerde is iets wat Beth zich afvroeg. Waarop George antwoordde: “Ze heeft duidelijk continu borstvoeding gegeven om tot dat punt te komen.”

Bron: Ladbible.com

Beeld: TikTok @the.unfiltered.bride

ROBOT IDRIS ELBA

Vrouw heeft een relatie met een robot die Idris Elba heet

onherkenbaar

Man laat al zijn tattoos verwijderen en wordt onherkenbaar voor zijn eigen familie