in

Vrouw betrapt vriend tijdens het vreemdgaan door iPhone-functie

Vrouw betrapt vriend tijdens het vreemdgaan door iPhone-functie
Beeld: TikTok @serenakerrigan

Een vrouw heeft haar vriend middels een iPhone-functie betrapt tijdens het vreemdgaan. Als je iets doet, is het de bedoeling dat je het goed doet of helemaal nalaat. De vriend van de vrouw heeft blijkbaar zich niets van het laatste aangetrokken. Zonder meer is het lullig als je betrapt wordt tijden het vreemdgaan, maar nog erger als het verhaal wereldkundig gemaakt wordt. Via sociale media heeft de vrouw namelijk haar ervaring gedeeld.

Vriend betrapt tijdens het vreemdgaan

Social media-influencer en realityster Serena Kerrigan ontdekte dat haar vriend vals speelde dankzij de optie voor live foto’s op de iPhone. Valsspelen in het tijdperk van smartphones en sociale media is niet onmogelijk, maar het is een beetje uitdagender. Het verwijderen van bewijsmateriaal is niet zo eenvoudig als het verwijderen van iemands telefoon of zelfs een foto. Althans, dit heeft Serena Kerrigan bewezen. Als je een toegewijde Android-gebruiker bent zijn live foto’s als kleine video’s of gifs. Hierdoor worden ze weergegeven als bewegende beelden wanneer je ze aanraakt. Nu we hebben vastgesteld wat live-foto’s zijn, kunnen we nu terug naar het verhaal van Serena.

@serenakerrigan

Looks like you have some company 👀

♬ Oh No – Kreepa

Betrapt dankzij iPhone-functie

Zoals ze in haar TikTok-video zei, ontving Serena een foto van een man met wie ze aan het daten was. Het was een foto van een leeg bed waarop stond dat hij haar miste. Toen ze echter op de live foto klikte, zag ze seconden nadat de foto was gemaakt een vrouw glimlachen. Serena uploadde de inhoud op TikTok en de video ging viraal. Ze voegde de volgende omschrijving toe: Wanneer de man met wie je aan het daten bent zegt dat hij je mist, maar dan klik je op de live foto. Het lijkt erop dat je gezelschap hebt.”

Bron: thoughtnova.com

Beeld: TikTok @serenakerrigan

Vrouw gebruikt per ongeluk vibrator in plaats van 'gezichtmassager'

Vrouw gebruikt per ongeluk vibrator in plaats van ‘gezichtmassager’

Vrouw die € 50.000 per week verdiende met het verkopen van scheten werd opgenomen in het ziekenhuis

Vrouw die € 50.000 per week verdiende met het verkopen van scheten werd opgenomen in het ziekenhuis