in

Man die als hond door het leven gaat koopt kooi om in te slapen

hond in kooi

Een man die 14.745 euro heeft uitgaf om een hond te worden, heeft nu een grote kooi gekocht om in te slapen.

Kooi om in te slapen

Toco uit Japan heeft zijn droom om een hond te zijn te helpen vervullen door middel van een kooi te kopen om in te slapen. Naast zijn nieuwe slaapplek heeft de man zijn droom eerder naar een hoger niveau gebracht. Hij heeft namelijk bijna 13.500 euro uitgegeven aan een realistisch hondenkostuum om de honden levensstijl echt te ervaren.

Toco heeft eerder uitgelegd waarom hij precies een pauze wilde nemen van het menselijk leven. En legde uit in een andere video dat hij ‘een vaag idee had om een dier te worden sinds hij een kind was’. “Toen ik die droom vervulde, is dit hoe het uitpakte. Ik wilde al een dier worden zolang ik me kan herinneren,” zei hij. Toco koos specifiek voor een collie in zijn transformatie omdat het dier zijn ‘favoriete ras’ is.

Nieuwsgierig

In video’s op zijn YouTube kanaal is te zien hoe Toco zich ’s nachts vestigt in zijn kleine gevangenis als de lichten worden uitgeschakeld. En hij krabbelt aan de tralies terwijl hij echt een collie-hond belichaamt en smeekt om vrij te zijn. Hij wordt vastgeklikt aan een riem voor een wandeling. En toont zelfs wat een goede hond hij is door een speeltje te geven in ruil voor wat krabbels op zijn hoofd.

De filmpjes van Toco trekken vooral nieuwsgierige kijkers waarvan velen Toco hebben geprezen omdat hij trouw blijft aan zijn dromen. Een fan schreef: “Ik werd verdrietig toen je in de kooi werd gezet. Maar toen zag ik dat je buik krabbels en een wandeling kreeg, dus alles is goed! Houd van je Toco! Blijf je dromen leven.”

Bron: Ladbible.com

Beeld: Twitter @toco_eevee

Leven onder water

Man besluit 100 dagen onder water te leven om te zien wat het met zijn lichaam doet

Fitnesscoach deelt haar geheim om haar droomlichaam te krijgen

Fitnesscoach deelt haar geheim om haar droomlichaam te krijgen