in

Moeder neemt wraak op vliegtuigpassagier die weigerde van stoel te ruilen, zodat ze bij haar kinderen kon zitten

wraak
Beeld: TikTok & Pexels

Een moeder heeft onthuld hoe ze wraak nam op een passagier die weigerde van stoel te wisselen en haar bij haar kinderen te laten zitten tijdens een vlucht.

Wraak

Komiek Cindy Arena wilde gewoon bij haar twee kinderen zijn tijdens de reis, maar had de stoelen niet van tevoren geregeld voordat ze aan boord stapte. In een TikTok-video legt de moeder van twee uit dat haar kinderen vier en zes jaar oud waren toen dit gebeurde. Ze vroeg de passagier die naast haar kinderen zat of ze konden ruilen. Maar de vrouw wilde niet wijken. “De vrouw weigerde op te staan. Ze weigerde en mijn twee kinderen waren toen vier en zes jaar oud,” zegt ze in de minutenlange video. Arena zei dat ze blij was dat ze op de stoel kon zitten die op haar ticket stond, omdat dat de regels waren.

Het duurde echter niet lang voordat de vrouw zich realiseerde dat het vervelend kon zijn om naast twee jonge kinderen te zitten. “Ik zei oké, geen probleem, ik ga geen ruzie maken en ik ging naar de achterkant van het vliegtuig en ging op mijn toegewezen stoel zitten, omdat zij de hare niet wilde opgeven,” zei Cindy in de video. “Het was zo vredig en uiteindelijk kwam de stewardess naar me toe omdat ik wist dat ze zou komen, omdat die trut naast mijn kinderen zat en daar is niets leuks aan. “En ze zei ‘Umm ma’am, she would like to trade seats with you now’ en ik zei ‘Oh no, no we need to stay in our assigned seats, have a good flight.'” De post, die nu 1,4 miljoen keer bekeken is, liet velen verdeeld achter, want één persoon schreef: “Waarom zou je naast een randos’ kind willen zitten.”

@cindyarenacomedy #momsoftiktok #kids #airplane #comedy #reaction #boomer #babyboomer #ComicalConversations #Questions #FunnyTalks #comedyvideos ♬ original sound – cindy arena

Kwaadwillige naleving

Een ander zei: “Ik hou van kwaadwillige naleving.” Een derde schreef: “Veel plezier, lieverd [met een lachende emoji].” Velen schaarden zich echter aan de kant van de andere passagier en zeiden dat het de verantwoordelijkheid van de ouders is om ervoor te zorgen dat de stoelen bij elkaar staan. Eén persoon zei: “Als ik extra betaal zou ik niet gestraft moeten worden …. Het is de verantwoordelijkheid van de ouders om vluchten vroeg te boeken en op een manier zodat ze bij elkaar blijven.”

Een ander deelde: “Als moeder van twee kinderen betaal ik om ervoor te zorgen dat we bij elkaar zitten. Gebrek aan planning is geen excuus.” Een ander schreef: “BOEK EEN STOEL BIJ DE KINDEREN ALS JE BIJ ZE WILT ZITTEN. IK BETAAL VOOR MIJN GANGPAD.”

Bron: Ladbible

tonijn

Man is verslaafd aan het ruiken van tonijn en drinkt het sap rechtstreeks uit het blikje

arrestatie

Man zet zijn eigen arrestatie in scène voordat hij een huwelijksaanzoek doet