in ,

21-jarige laat zich bruin tinten, en maakt hierbij een opmerkelijke fout

Beeld: Twitter @@Coll3enG

Pandemie of niet, de zomer is aangebroken! Dat wil zeggen dat we ons kunnen opmaken voor lange dagen en ontspannende avonden terwijl we kunnen genieten van een prachtige zonsondergang. Daarnaast willen we ook genieten van de bruine tint die de zomer met zich meebrengt. Maar omdat we zolang binnen zijn gebleven is het misschien een goed idee om je vooraf bruin te laten tinten. Dit is tenminste wat Colleen in gedachten had.

Speciale spray

De 21-jarige Collin liet zich wel op een aparte manier bruin tinten. Ze heeft namelijk een speciale spray gebruikt om dit te doen. Zo een spray bevat een vloeistof die gemaakt is van verschillende substanties die je huid een donkere kleur geeft. Onder tieners en jong volwassenen is deze spray heel populair. Collin heeft dan ook besloten om het via deze manier te doen.

Met of zonder kleren bruin tinten?

De makkelijkste manier om de bruine tint middels een spray aan te brengen is om zo min als mogelijk kleren aan te doen. Maar als je je kleren niet helemaal wil uittrekken, dan kun je altijd ervoor kiezen om je ondergoed aan te laten. Hier is waar je wel op moet letten. Bepaalde modellen ondergoed hebben soms van die patronen of open plekken. Als er zo een spray over je lichaam gespoten wordt, kan het zijn dat je de figuurtjes ook op je lichaam krijgt. Dit is precies wat Collin overkwam.

Lachen geblazen

“… Maar goed, dit is dus hoe ik nu eruit zie” schreef de 21-jarige in een tweet die duidelijk laat zien dat haar lichaam bedekt is met patronen van het merk “Pink”. Colleen is niet bang om dit te wijzen en heeft duizenden mensen, met haar zelf inbegrepen, aan het lachen gebracht. “Door een ex-collega, die een beauty salon in haar huis heeft, heb ik een bruine tint laten aanbrengen. Ik kon me heugen dat ik dacht van: “Mijn goede genade, niemand mag me naakt zien voor tenminste een maand.” zei ze aan Tyla.

Bron: The laughclub

Beeld: Twitter @Coll3enG

Klant wordt in rekening gebracht als een ober elke keer iets naar de tafel brengt

Vrouw vraagt scheiding aan tijdens huwelijksnacht: de reden geloof je nooit!