in

WTFWTF LOLLOL

53-jarige moeder is verslaafd aan haar eigen urine

Beeld: YouTube @ tlc uk

Er zijn verschillende soorten verslavingen. De een kan bijvoorbeeld niet zonder een glaasje bier en moet elke dag drinken. Dan heb je weer andere mensen die voortdurend roken en op dagbasis zelfs een pak sigaret afmaken. Toch heb je van de verslavingen waarbij je jezelf afvraagt van hoe dit in hemelsnaam kan. En dit is ook het geval bij een 53-jarige moeder.

Verslaafd aan haar eigen urine

De 53-jarige moeder is verslaafd aan haar eigen urine en er schuilt ook een opmerkelijk verhaal achter haar verslaving. Ze drinkt haar eigen plas uit gezondheidsredenen. De eerste vraag die opkomt, is als haar methode wel de oplossing is om gezond te blijven. Wat vast staat is dat de vrouw uit Colorado het geheel naar een ander niveau getild heeft. Je plas drinken uit veiligheidsoverwegingen is niet je malligheid. Tegen een dagblad “The Sun” zei ze het volgende over het drinken van haar eigen urine: “Soms is het zout, soms proeft het naar Champagne”. Waar iedereen het drinken van urine+ als iets akelig beschouwen, is het voor de moeder iets normaal. Bij haar gaat het dus als ademen.

Beeld: YouTube @ tlc uk

Geen normale medicatie

Zoals eerder aangegeven heeft Carrie, zoals de moeder genoemd wordt, het besluit genomen om haar eigen urine te drinken om gezond te blijven. Vier jaar terug is er namelijk huid kanker bij haar geconstateerd. Carrie moet niets van de traditionele manier om kanker te bestrijden. Zij heeft haar zinnen gezet op: het drinken van haar eigen urine! Maar er is wel een punt van orde die hierbij wel aangehaald moet worden. Carrie gebruikt haar urine niet alleen om te drinken. Zij gebruikt het ook om haar haar te wassen, haar tanden te poetsen en haar neus en ogen te spoelen. De dochter van Carrie is niet eens met de methode van haar moeder, maar hiervan trekt Carrie zich niets aan.

Bron: Thelaughclub.net

Vrouw onthult: “mannen jagen mij de stuipen op het lijf als ik zeg dat ik nog maagd ben”

Man maakt zichzelf en vrouw belachelijk op huwelijk met zijn act

Man maakt zichzelf en vrouw belachelijk op huwelijk met zijn act