in

Vrouw neemt op indrukwekkende wijze wraak nadat haar man haar beschuldigt van niets doen in huis

wraak
Beeld: Instagram @la.donnelly

Deze vrouw was het zat om voortdurend schoon te maken zonder enige waardering te ontvangen, nadat haar man haar ervan beschuldigde van het niets te doen.

Wraak

Lindsay Donnelly, bekend op sociale media onder het pseudoniem la.donnelly, vervult niet alleen haar rol als moeder, maar runt ook een bedrijf in community marketing. Ondanks haar drukke schema weet ze ook nog huishoudelijke taken zoals schoonmaken en opruimen uit te voeren. Echter, deze dynamiek werd verstoord toen haar man haar vertelde dat ze niets in het huishouden deed.

Om dit aan te pakken, besloot Lindsay haar partner te laten zien hoe het huis eruit zou zien als ze daadwerkelijk niets meer zou doen. Twee dagen lang raakte ze niets aan: de wasmand vulde zich met kleren, het stof stapelde zich op de vloeren op en de afwas bleef zich ophopen in de gootsteen. Ze besloot het resultaat van twee dagen zonder schoonmaakwerk vast te leggen om te laten zien hoe belangrijk haar inspanningen werkelijk waren. Vervolgens plaatste ze de video op haar profielen op sociale media. Nadat hij had gezien wat het betekende als er thuis niets werd gedaan, bood haar man zijn excuses aan voor zijn eerdere bewering.

Ongelijk

Natuurlijk ontving de video veel reacties van mensen op sociale media. De meerderheid van de gebruikers steunde de vrouw en vond dat haar man ongelijk had met zijn opmerkingen. Enkele reacties luidden: “Als mijn partner zoiets zou zeggen, zou ik onmiddellijk een scheiding aanvragen”, “Je hebt het goed gedaan, hij moet leren dat het schoonmaken van het huis geen eenvoudige taak is en hij moet het ook leren”, of opnieuw, “Als mijn vriend zoiets zou zeggen, zou ik voorgoed stoppen met schoonmaken”.

Bron: Curioctopus

systeem

Man wint 14 keer de loterij met een simpel wiskundig systeem

texas

Man maakt een video waarop hagel met de grootte van een honkbal valt in Texas