in

Man duikt in oceaan om verlovingsring te redden na romantisch aanzoek bij zonsondergang

Beeld: YouTube @RM videos

Een man uit Florida ging tot het uiterste om een verlovingsring te vangen die overboord ging toen hij zijn vriendin een aanzoek deed. “De ring in de Golf laten vallen tijdens mijn aanzoek”, schreef Scott Clyne bij een video van zijn duik in het water om de ring terug te krijgen voordat hij de vraag stelde.

Verlovingsring redden

In een video die Scott Clyne uit Sarasota, Florida, op Facebook deelde, staken hij en Suzie Tucker hun armen uit terwijl ze aan de voorkant van een boot stonden, met de zonsondergang op de achtergrond. Clyne, 35, haalde vervolgens een doosje met ringen uit zijn broekzak terwijl hij zich voorbereidde om op één knie te gaan zitten. Maar helaas viel de doos seconden later in het water.

Hij verspilde geen tijd om er achteraan te duiken en kwam kort daarna weer uit het water, het doosje zegevierend omhoog houdend terwijl zijn vriendin, 32, vol ontzag lachte. Een vriend op de boot, die het moment met een mobiele telefoon vastlegde, hielp Clyne door de ring van hem af te pakken en veilig op het schip te zetten. Hij nam ook Clyne’s zonnebril af voordat hij hem op de boot hielp. Herenigd met zijn vriendin deed Clyne zijn aanzoek na en ging weer op één knie zitten. Hoewel er geen geluid is op de video, leek ze ja te zeggen door zijn gebaar te beantwoorden met een lach en een kus.

100% mijn geluk

“Dit is 100% echt. 100% mijn geluk. En ik zal het nooit vergeten,” schreef Clyne bij de video. Later veranderde hij zijn profielfoto in een freeze frame van zijn voeten in de lucht en zijn hoofd onder water met zijn verloofde. Clyne deelde ook een kortere versie van de video op TikTok, met Snoop Dogg’s hit “Drop It Like It’s Hot” spelend over de beelden. “Dropped the ring in the gulf during my proposal”, schreef Clyne over de video, waarbij hij een verbaasd gezicht emoji toevoegde.

Bron: People

Beeld: YouTube @RM videos

94-jarige overgrootvader pompt nog steeds ijzer tijdens trainingssessies

Knappe lerares werd gefilmd terwijl ze aan het twerken was in de klas