in

WTFWTF

46-jarige man onthult hoe hij make-up droeg om zijn blauwe plekken te verbergen die toegebracht waren door zijn vrouw

mishandeld door vrouw

Richard, is jarenlang misbruikt en mishandeld door zijn vrouw. En was aanwezig tijdens haar rechtszaak waar ze veroordeeld werd voor deze misdaden.

Mishandeld door vrouw

Toen Sheree Spencer, werd veroordeeld voor “het ergste geval van controlerend en dwingend gedrag” dat de betreffende rechter ooit had gezien, kon haar mishandelde echtgenoot Richard zich alleen maar richten op een plek op een stuk meubilair en er naar staren om erdoorheen te komen’. “Ik voelde absoluut niets de paar keer dat ik naar Sheree keek”, zegt Richard. “En ik voelde geen woede. Ik was niet bang. En ik had helemaal geen enkele emotie.” “Maar ik was me heel bewust van hoe mijn familie reageerde toen de rechter de verschrikkelijke dingen beschreef die ze had gedaan.

“Als ik aan die herinneringen denk, voel ik me er niet mee verbonden. Het is alsof ze met iemand anders zijn gebeurd. Ik weet dat het mij was, maar in mijn gedachten kan ik niet begrijpen hoe ik dat heb kunnen laten gebeuren.”

Beproevingen

Dit is de eerste keer dat Richard zijn 20-jarige beproevingen die hij is ondergaan aan de handen van zijn vrouw opnieuw beleeft. Het is moeilijk te begrijpen hoe iemand twee decennia van zo’n hel heeft kunnen verdragen. Waarin hij dagelijks werd onderworpen aan mishandeling en verbale aanvallen die hem op de grond in foetushouding deden kruipen. Weinigen hadden kunnen vermoeden bij het zien van Sheree, dat deze betoverend mooie blonde vrouw tot zulk verachtelijk misbruik in staat was.

Ze is veroordeeld tot vier jaar gevangenisstraf nadat ze schuldig pleitte aan controlerend en dwingend gedrag. En drie aanklachten van mishandeling met werkelijk lichamelijk letsel. Haar campagne van geweld en intimidatie is bijna te schokkend om te beschrijven. Ze spuugde hem in zijn gezicht. Sloeg hem met wat ze ook maar bij de hand had zoals een fles, een mobiele telefoon of een afstandsbediening.

Bron & Beeld: Dailymail

witte wijn

Dit is de reden waarom witte wijn je de volgende dag woede en angst geeft

Leven onder water

Man besluit 100 dagen onder water te leven om te zien wat het met zijn lichaam doet