in

Moeder legt aluminiumfolie op de eettafel om afwas te vermijden

Beeld: Facebook @Rebecca Cubberly

Een moeder is begonnen met het plaatsen van aluminiumfolie op haar eettafel in een poging om de afwas te vermijden na de maaltijd.

Afwas vermijden

Rebecca Cubberly, uit het Engelse Shropshire, was het beu om op te moeten ruimen nadat haar gezin klaar was met eten, en bedacht een slimme manier om dit op te lossen. In plaats van het avondeten op borden op te dienen, legt ze een paar vellen aluminiumfolie neer op tafel en serveert het eten er hier direct bovenop. Rebecca zegt dat het perfect werkt voor haar man en hun twee jonge kinderen, omdat het eten zo veel leuker is geworden en alles gemakkelijk weer schoon is. “Normaal gesproken besteed ik ongeveer een half uur aan het opruimen na zo’n maaltijd” zegt de 28-jarige moeder.

Beeld: Facebook @Rebecca Cubberly

Extra tijd

Ondanks de negatieve reacties die Rebecca kreeg op haar creatieve oplossing, is ze overtuigd van haar lifehack.” We zullen het voor 100 procent opnieuw doen, we zullen het proberen met veel verschillende dingen, zoals pizza” zegt zij. “Of wanneer ik gewoon niet in de stemming ben om af te wassen. Ik heb zo extra tijd die ik normaal gesproken aan de afwas zou besteden, die ik met de kinderen kan besteden” voegt ze eraan toe.

Niet alleen Rebecca en manlief zijn blij met de verlichting in werk, maar ook de kinderen zijn er dol op volgens de moeder. “Ze aten alles op, er was niets meer over, dus ik moest letterlijk de aluminiumfolie oprapen. Ze hebben er echt van genoten.” schrijft zij op social media. “We hadden net zoveel plezier alsof we uit waren gegaan. “

Bron: Ladbible

Man wordt verrast door glurende wasbeertjes

Vader bedenkt slimme oplossing voor de superkorte short van zijn dochter