in

Man laat etalagepop achter bij pinautomaat en laat een rij met gefrustreerde wachtende mensen achter

Beeld: Facebook @Ladbible

Wanneer het eind van de maand is, wil je het liefst de lange rijen bij de pinautomaten vermijden. Maar deze jongen liet namelijk een etalagepop buiten een Tesco-pinautomaat achter. Waardoor een rij gefrustreerde mensen doelloos bij de winkel stond te wachten.

Gefrustreerde wachtende mensen


In de belachelijke clip, die werd gedeeld op de Twitter-pagina van UB1UB2 Southall, legt de man uit hoe hij de grap buiten een Tesco-tankstation heeft ‘opgezet’.

De pop, die de jongen de bijnaam ‘Derek’ gaf, zorgde ervoor dat een kleine rij van twee mensen bij het filiaal geruime tijd moest wachten om hun geld op te nemen. Ze moesten dat namelijk dobij het verkooppunt, dat bleek te liggen bij de Tesco Esso Express op Liverpool Rd, Eccles, Greater Manchester. De twee wachtende wachtten geduldig op een andere klant die volgens hen de tijd nam om de geldautomaat te bedienen. En de man achter de camera nam de taak op zich om een einde te maken aan hun frustratie.

Pesky painters

De jongen, die zichzelf op zijn Facebook-pagina ‘Pesky painters’ omschrijft als een ‘videomaker en grappenmaker’, nam de video op en sprong vervolgens uit zijn auto om zelf mee te doen aan de grap. Hij leek de camera te overhandigen aan iemand anders in de auto die mee lachte met de gebeurtenissen die volgden. De maker springt vervolgens in de rij voor de geldautomaat.

De grappenmaker wordt vervolgens getoond terwijl hij de etalagepop bij beide schouders grijpt in de hilarische wending van de gebeurtenissen. Hij ‘realiseert’ zich echter dat hij in feite niet echt is. De jongen draagt de plastic bedrieger vervolgens weg naar zijn auto, grinnikend naast de persoon die hem nu filmt.

Bron: Ladbible

Beeld: Facebook @ladbible

Vrouw met zeldzame aandoening ruikt permanent naar vis

Vrouw onthult dat haar vriend voor alles betaalt omdat ze ‘een investering’ is