in ,

Slaapexpert deelt geheime voetafdruk die je sneller in slaap laat vallen

Beeld: Pezels

Als je vaak moeite hebt om ’s avonds snel in slaap te vallen, is er een heel eenvoudige oplossing die je kunt proberen en die kost je bijna geen moeite. Volgens ‘Slaap Geek’ James Wilson, is de sleutel tot snel inslapen ervoor zorgen dat je ontspant in het uur of zo voordat je het hooi induikt.

Vaardigheid

Natuurlijk, dat is waarschijnlijk advies dat je al eerder hebt gehoord, maar hij heeft een vaardigheid die je zou kunnen helpen dat te bereiken, en het is iets wat je kunt doen terwijl je ’s avonds naar de televisie kijkt. Wilson, een slaapdeskundige en medeoprichter van Beingwell, vindt het belangrijk dat je je lichaam eerst de tijd geeft om te ontspannen iets wat volgens hem de slaapkwaliteit ten goede komt. Hij raadt aan om een warmwaterkruik te pakken en die te vullen met lauw water, voordat je die op je blote voeten laat rusten terwijl je ontspant. In een gesprek met The Sun legde hij uit dat het een manier is om je kerntemperatuur te veranderen, wat een belangrijk onderdeel is om in slaap te vallen. Wilson zei: “Wat dat doet is dat het je kerntemperatuur iets verhoogt. En als je dan een beetje zweet, daalt je kerntemperatuur.

woman sleeping on blue throw pillow
Beeld: Unsplash

Dalen kerntemperatuur

“Het dalen van je kerntemperatuur is onderdeel van het proces voordat we in slaap vallen. Dus het is alsof je tegen je lichaam zegt dat je nu klaar bent om te slapen, en dat helpt het ontspanningsproces.” Hij zei dat een bad of douche ‘hetzelfde doet’ als de warmwaterkruik truc, eraan toevoegend: “Maar als je daar geen tijd voor hebt, is het best handig.” “Vooral in de zomer werkt het heel goed.” Maar hoewel het verleidelijk is om een warme kruik mee naar bed te nemen, waarschuwt Wilson dat dit geen optie is. Dit, zegt hij, is omdat het je slaapomgeving te warm zou kunnen maken.

Bron: Ladbible

Beeld: Unsplash

15 comics die perfect de dagelijkse strubbelingen van vrouwen illustreren

Dit zijn 17 mensen die hun evenbeeld vonden op de meest onverwachte plaatsen