in

WTFWTF

Vrouw onthult hoe je € 180.000 per jaar kan verdienen door je uitwerpsel te doneren

Beeld: TikTok @isafidelino/ Pexels

Terwijl velen van ons denken aan menselijke uitwerpsel als ‘afval’, kun je die stoelgang omzetten in geld als je op de juiste plaatst kijkt. Deze vrouw vertelt namelijk hoe je tot 180.000 euro per jaar kan verdienen door je uitwerpsel te doneren.

Uitwerpsel doneren

Een TikTok gebruiker, plaatste een video waarin de vrij extreme life hack wordt onthuld om serieuze munten binnen te halen. In de video luidt de tekst op het scherm: “Wil je geld verdienen door je uitwerpsel te doneren? Ik lieg niet, 1. Ga naar humanmicrobes en klik op ‘Donors’.

Hoewel het idee om je uitwerpsel te verkopen ons meteen doet kokhalzen, moeten we toegeven dat het een fors bedrag is. Zoals verwacht kreeg de video zeer gemengde reacties, want één gebruiker schreef: “AINT NO WAY. Ik zou nu een miljardair zijn.” Een ander zei: “Nieuwe carrière vooruitzichten.” Een derde onthulde: “Ik heb negen maanden geleden gesolliciteerd, maar nog niets gehoord.” Een ander deelde mee: “Ze willen het alleen als je een olympische atleet bent.”

@isafidelino Get paid for something you do daily 🤔 #sidehustle #sidehustleideas #sidehustlesecrets #makemoney #weirdsidehustle #getpaidto #getpaidonline #stooldonation ♬ original sound – ojccccc

Een nobel doel

Volgens de website van HumanMicrobes is de organisatie op zoek naar ‘de 0,1 procent mensen met een gezond, ongestoord en ziektebestendig microbioom’. De reden waarom een bedrijf een oproep doet voor de poep van mensen, die officieel ‘ontlasting doneren’ heet, is eigenlijk voor een heel nobel doel.

De organisatie legt uit: “Het is een groot probleem dat de overgrote meerderheid van de mensen in de moderne samenleving in slechte gezondheid verkeert en een beschadigd darm microbioom heeft. “Ons doel is om de minder dan 0,1 procent van de mensen te vinden die gezond genoeg zijn om hoogwaardige ontlasting donoren te zijn. We brengen hen dan in contact met artsen, onderzoekers, klinische proeven en individuen die hun darm microbioom opnieuw in balans moeten brengen.” Ze vervolgen: “We richten ons op de VS en Canada, maar accepteren donoren uit andere landen, en zijn bereid om wereldwijde droogijs verzending te doen indien mogelijk.”

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @isafidelino

Polyamoreus koppel reageert terug op wrede trollen

Expert onthult dat een persoon elke week de daad zou moeten doen