in

WTFWTF

Vrouw verkoopt haar man een paar meppen voor het kijken naar leuke dame

Vrouw verkoopt haar man een paar meppen voor het kijken naar leuke dame
Beeld: Mancho.be

Een paar meppen krijgen van je vrouw, omdat je naar een andere dame hebt gekeken kan ook anders vertaald worden. Het geeft namelijk aan dat je vrouw je volledige aandacht wil hebben. Dit is blijkbaar wat een vrouw gedacht had toen ze samen met haar man aan het dineren was.

Verkoopt man een paar meppen

In een video die geüpload is via de site mancho.be, is te zien hoe een man samen met zijn vrouw lekker aan het dineren is. In de video is de man te zien, maar zijn vrouw komt in eerste instantie niet in beeld. Aan de hand van de verschillende gerechten die op hun tafel te zien is, lijkt het veel erop dat ze lekker zullen eten of al lekker aan het eten zijn. De man en de vrouw lijken vast wel een leuke tijd met elkaar te hebben. Met zoveel eten op tafel kan er niets meer fout gaan. Maar wie dat gedacht had, heeft zich lelijk vergist. Er gebeurde namelijk wel iets minder.

Kijken naar leuke dame komt man duur te staan

De video toont een man die op een gegeven moment niet meer recht voor zich uitkijkt. Op hetzelfde moment gaat er een leuke dame langs in een zwarte outfit. Het lijkt erop dat de man de leuke dame gezien heeft. Maar omdat ze achter hem langs gaat, moet hij dus over zijn schouder heen kijken. De man lijkt geen glimp van de voorbij lopende leuke dame te willen missen en kijkt dus links- en rechtsom over zijn schouder heen om haar te kunnen zien. Dit viel niet in goede aarde bij zijn vrouw en gaf hem een paar meppen. Inderdaad niet zo tactvol van de man om in bijzijn van zijn vrouw te staren naar een leuke dame.

Bron & Beeld: mancho.be

Man die $30 miljoen won, houdt het geheim voor familie voor het geval ze er lui van worden

Maak kennis met de vrouw die deze Halloween met een geest trouwde!