in

Man transformeert in “donkere alien” wordt uitgelachen en mensen “rennen weg” van hem

Man transformeert in "donkere alien" wordt uitgelachen en mensen "rennen weg" van hem
Beeld: Instagram @the_black_alien_project

Anthony Loffredo wordt vaak geconfronteerd met extreme reacties als gevolg van het zwaar tatoeëren en aanpassen van zijn lichaam. Hij is namelijk een uitgebreide procedures en tatoeage sessies ondergaan in een poging om zijn uiterlijk te laten lijken op een ‘donkere alien’.

Niet geaccepteerd

Maar echter worden de keuzes van de Fransman niet graag geaccepteerd door anderen. Anthony heeft onthuld dat mensen vaak zeer veroordelend zijn en zelfs op straat tegen hem ‘schreeuwen’ of ‘wegrennen’. In een aflevering van de Spaanse podcast Club 113, legde Anthony uit dat mensen vaak een ‘interessante’ reactie hebben op hoe hij eruit ziet. Hij zei: “Ik ben een mens. Er zijn mensen die denken dat ik gewoon gek ben.

“Er zijn mensen die heel dingen schreeuwen als ze me zien.” Hij deelt op zijn Instagram verschillende foto’s en video’s van de reacties van leden van het publiek op zijn verschijning. Op één foto is iemand te zien die met grote ogen kijkt en zijn kaak open heeft laten vallen. Vervolgens pauzeert hij met eten om te staren. Een andere foto is een video van Anthony die door drukke straten loopt, met twee vrouwen op de camera die hun tempo opvoeren als ze hem passeren.

De “donkere alien”

Hij heeft zelfs beelden gedeeld van Nana Rosi die reageert op ‘de zwarte alien’. Anthony houdt er echter aan vast dat hij niet “graag met mensen speelt” en alles in het werk stelt om anderen zich meer op hun gemak te laten voelen. “Ik denk dat het gevaarlijk is om dat niet te proberen. “’s Nachts als ik langs mensen op straat loop, ga ik naar de andere kant. “Als ik met mensen oversteek, zoals oude mensen, wissel ik op straat van kant. Ook met kinderen ben ik voorzichtig. Ik weet dat het een schok kan zijn,” zei hij.

Anthony heeft zijn reis om een ‘zwarte alien’ te worden gedocumenteerd via Instagram, waar hij een indrukwekkende aanhang van meer dan een miljoen gebruikers heeft verzameld. Naast de donkere tatoeages die het grootste deel van zijn lichaam bedekken, heeft Anthony ook zijn tong laten veranderen zodat deze in tweeën gesplitst is. Hij heeft ook implantaten laten plaatsen onder de huid van zijn hoofd en armen, en zijn oogballen zijn getatoeëerd. De Instagrammer is ook van plan om zijn penis in tweeën te laten splitsen.

Bron: Ladbible

Beeld: Instagram @the_black_alien_project

Vrouw probeert magische kater pil: drink 4 Vodka’s om te zien als het werkt

Officiële trailer Lord Of The Rings verschenen en het ziet er episch uit