in

Moeder geschokt om vreemdeling slapend in haar bed te vinden

vreemdeling
Beeld: YouTube

Een moeder schrok toen ze de bewakingscamera’s van haar huis had afgeluisterd en een vreemdeling in haar bed zag slapen.

Vreemdeling in bed

De doodsbange Caitlin Sullivan, 22 jaar, verbleef in het huis van haar vriendin toen de beveiligingscamera in haar slaapkamer begon te zoemen. Toen ze de beelden bekeek, zag ze tot haar grote schrik een mysterieuze man in het bed klimmen dat ze deelt met haar baby. De parttime werkneemster belde onmiddellijk de politie en ontmoette hen bij haar huis in Sauchie, Schotland. Ze verwijderden de man uit haar huis, maar Caitlin beweert dat hij nooit gearresteerd is. Caitlin zegt dat ze sinds het incident alleen naar huis is gegaan om schoon te maken, omdat ze doodsbang is dat hij terug zal komen.jZe uitte haar ongeloof toen ze de beelden zag. “Ik kon mijn ogen niet geloven. Ik was zo geschokt – ik wist niet wie hij was.

“En ik kon niet geloven dat er een man in mijn bed lag. Ik begrijp niet hoe hij mijn huis is binnengekomen,” voegde ze eraan toe. “Sindsdien ben ik niet meer in dat huis geweest. Ik wil nooit meer terug naar dat huis.” Ze was vooral bang voor de veiligheid van haar kind. “Het is het feit dat zowel ik als mijn zoontje in dat bed slapen,” zei ze. “Als ik daar was geweest, zou hij waarschijnlijk in mijn bed zijn geklommen en naast me hebben geslapen.” De volgende dag ontving Caitlin een bizar Facebook-bericht van de man. De indringer – die het huis naar verluidt onder het bloed had achtergelaten – bedankte haar dat ze hem had laten slapen en bood haar zijn excuses aan.

Oprechte excuses

De tekst luidde: “Om je mijn oprechte excuses aan te bieden, ik hou me niet goed. “Bedankt dat ik drie uur lang mijn hoofd mocht neerleggen, ik hoop dat er geen schade is aangericht.” Hij eindigde zijn cryptische bericht met ‘ik hoop je op een dag te ontmoeten’. Caitlin zegt dat ze niet begrijpt hoe de indringer haar naam wist en dat ze nu te bang is om naar huis te gaan.

“Ik heb de politie gebeld en ze zeiden dat ik hem moest blokkeren,” zei ze. “Wie kan zeggen dat hij niet terugkomt? Hij is er niet voor gestraft, dus misschien doet hij het nog een keer.” Een woordvoerder van Scotland Police zei: “Rond 9 uur op dinsdag 29 augustus 2023 werden agenten opgeroepen voor een melding van iemand in een huis op Rosebank, Sauchie. Agenten gingen erheen en nadat ze toegang tot het huis hadden gekregen, spraken ze met de persoon binnen. “Er werd geen criminaliteit vastgesteld en er werd met de klager gesproken. De politie heeft geen verdere klachten of meldingen ontvangen met betrekking tot dit incident.”

Bron: Ladbible

datingapps

Vrouw die ziek is van datingapps gaat de straat op met kartonnen bordje waarop staat ‘op zoek naar een man

gat

Gat gegraven door twee jongens op het strand aangezien als ‘meteoorkrater’ op het nieuws