in

Man probeert 1 dag uit hoe het voelt om zwanger te zijn: komt zijn bed niet uit

Beeld: TikTok @maitlandhanley

Er zijn al talloze grappige en extreme video’s van mannen online te vinden. En op een van deze videos is er te zien hoe een man op een pijnlijke manier ondervindt wat een zwangere vrouw meemaakt. Ja, je leest het goed, hij probeert 1 dag uit hoe het voelt om zwanger te zijn.

Watermeloen

Van simulators die de weeën tijdens de geboorte nabootsen tot complete bodysuits met echt lijkende buik. Op YouTube en TikTok zijn al verschillende zwangerschap challenges viraal gegaan.

Maitland Hanley besloot op een iets andere tour te gaan toen hij besloot een watermeloen om zijn buik te binden met huishoudfolie en zich liet filmen. Op TikTok is de challenge te vinden waar Maitland de uitdaging aangaat om een dag zwanger door het leven te gaan, en dagelijkse activiteiten te doen zoals, schoenen aan te trekken, eten bestellen bij McDonald’s en uit de auto en uit bed stappen.

@maitlandhanley Man tries being pregnant for a day 😂 #fyp #watermelonchallenge #watermelonbaby #pregnantbelly #pregnantman ♬ Oliver Twist – ArrDee

Zwanger

Hanley kwam al snel achter de ongemakken van zwangerschap toen hij uit bed moest komen en hem dat niet lukte. Ook andere dagelijkse activiteiten bleken te zwaar te zijn. Maitland gaf achteraf toe dat hij de makkelijk ogende challenge onderschat had. De video heeft inmiddels al meer dan 16 miljoen views en schijnt wellicht op die manier licht op de wonderbaarlijke kracht van de zwangere vrouw!

Bron: Leefspiritueel

Beeld: TikTok @maitlandhanley

Mensen verliezen het door dierenliefhebber die puppy in Pokémon veranderd

Dierenliefhebber transformeert puppy in Pokémon

Man botst keihard op meisje op de glijbaan in waterpark: “Geeft de badmeester de schuld”