in

Cosmetische chirurgie fanaten reageren op internet trollen

Als levende Ken en Barbie poppen wekt hun spraakmakende uiterlijk veel positieve zowel negatieve reacties op, dit is hoe zij er mee omgaan.

Barbie en Ken

Marcela en Garrett uit Los Angeles schamen zich niet voor het feit dat ze van schoonheid en luxe houden. De Argentijnse Marcela heeft ruim 115.000 Euro uitgegeven aan cosmetische ingrepen, en Garret zegt zelf geobsedeerd te zijn met lip injecties. Voor het duo is ‘hoe extravaganter, hoe beter’. Zo onderging Marcela in 2019 werelds eerste ‘spiderweb’ behandeling waar zij 70 collageen injecties in haar buik kreeg om haar buikspieren te verbeteren.

Garrett wordt ook wel een menselijke Ken pop genoemd en op social media liet hij onlangs zijn volgers steil achterover slaan toen hij onthulde hoeveel hij verdiende als ‘sugar baby’. “De look van een menselijke pop is voor mij de beste versie van mezelf, als ik mezelf in de spiegel zie, ben ik tevreden met wat ik zie.” aldus Marcela.

Trollen

Het is duidelijk dat Garrett en Marcela hun geld maar al te graag uitgeven om er ‘plastic fantastic’ uitzien, en er een bijzonder luxe levensstijl erop na houden. Toch zijn de twee meer dan de materialistische poppen waarmee ze worden vergeleken. Naast het hebben van een talenten management bedrijf en lifestyle merk is Marcela nu ook zangeres. In 2019 bracht zij haar eerste single uit genaamd ‘Human Doll’. Garrett heeft het geld van zijn suikeroompjes gebruikt om in zijn eigen cosmetica bedrijf te investeren.

Toch reageert niet iedereen altijd even vriendelijk, vooral op social media krijgen de twee geregeld te maken met commentaar over hun uiterlijk en liefde voor luxe: “Zelfgemaakte miljonairs dragen zich niet zo bling… je kunt aan haar extravagante levensstijl en gevoel voor kleding zien, met welke zaken ze echt bezig is.” luidt een van de reacties op TikTok. Een ander vindt dat ze er juist goedkoop uitzien en schrijft: “Hij geeft $ 7000 per maand uit om eruit te zien als een student die een joggingbroek draagt.” De reacties zullen de dagen van Garret zeker niet negatief beïnvloeden: “Als je me laat lachen heb je mijn dag goed laten gaan!” aldus Marcela.

Bron: YouTube

Beeld: Instagram @plasticsofhollywood

Koppel moet gedwongen in auto wonen nadat ze uit hun huis zijn gezet

Koppel moet gedwongen in auto wonen nadat ze uit hun huis zijn gezet

Vrouw neemt alle snoepjes mee en geeft haar zoon de schuld als ze betrapt wordt