in

Man heeft een groot geheim onder zijn huis dat je jaloers zal maken

Deze unieke en moderne bungalow beschikt over een ondergrondse kamer die alles behalve saai is! Steve Fisher, de eigenaar van de bungalow, geeft ons een rondleiding door zijn huis dat in Singapore staat.

De 540 vierkante meter grote bungalow heeft drie slaapkamers en drie badkamers. Daarnaast beschikt het over een zoutwaterzwembad, ontspannende tuin en alles wat je nodig hebt voor een luxe verblijf. Het beste van alles is de zogenaamde ‘onderwater entertainment kamer’ waarin het lijkt alsof je midden in een groot aquarium zit.

Je hoeft je geen zorgen te maken dat de muren het zullen begeven, want de panoramische ramen zijn gemaakt van acrylaat en zijn ruim 10 centimeter dik. De ondergrondse kamer kost alleen al 1 miljoen euro en dan hebben we het nog niet eens gehad over de rest van het huis!

Mocht je je afvragen hoe deze man aan het enorme bedrag is gekomen om dit huis te laten bouwen; Fisher is een succesvol hedgefonds manager in Singapore en heeft daar zo te zien aardig wat mee verdiend. Bekijk hieronder de rondleiding door zijn luxe woning en vergeet vooral niet te kijken naar het pareltje van het huis; de onderwaterkamer. Dit is absoluut de coolste en grootste onderwaterkamer die ik ooit heb gezien! Zou jij een nachtje in deze bungalow willen verblijven?

https://www.youtube.com/watch?v=4dscqxfXI9Y

Arjan Lubach maakt Lange Frans af: “Kom terug van je fabeltjesvakantie”

Man besloot te scheiden van zijn vrouw toen hij goed naar deze foto keek