in

Dit koppel blijft daten ondanks ze ontdekken dat ze zussen zijn

Voor de meeste mensen zou de ontdekking dat je misschien familie bent van je vaste partner zelfs als het nou om verre familie gaat, leiden tot een vrij snelle breuk. Maar voor Carley en Mercedes, bekend van TikTok en OnlyFans, is de mogelijkheid dat ze dezelfde vader delen blijkbaar niet genoeg om uit elkaar te gaan.

DNA-test

Het koppel heeft onlangs een TikTok-video geüpload naar hun 560.000 volgers, waarin ze vragen “moeten we een DNA-test doen?”. De video is op het moment van schrijven al meer dan 6 miljoen keer bekeken en heeft online voor de nodige discussie en ongeloof gezorgd. In de video hebben ze als onderschrift vermeldt: “Wanneer je er na twee jaar daten achter komt dat je moeder met dezelfde man naar bed is geweest.” Het account, genaamd ‘Carleyandmercedes’, stelt hun fans vervolgens de vraag: “Als we echt familie zijn, is het dan verkeerd om bij elkaar te blijven?” De overgrote meerderheid van hun volgers kwam tot een duidelijk en onwrikbaar ‘nee’ als antwoord. Verschillende gebruikers drongen er bij het paar op aan om een DNA-test te doen om te proberen vast te stellen of ze daadwerkelijk familie zijn. “Doe er onmiddellijk een”, drong een persoon aan, waarop Carley en Mercedes antwoordden: “We zijn bang.”

@carleyandmercedes Should we take a DNA test? #siblingsordating #fyp #foryou #wlw #xyzbca ♬ original sound – szasgrandchildren

Zussen

“Ik heb geen idee wie jullie zijn en ik dacht meteen dat jullie zussen waren voordat ik de tekst las”, voegde een gebruiker eraan toe. “Dat zou kunnen verklaren waarom jullie twee op zussen lijken”, schreef een andere TikTok gebruiker. “Ben ik de enige persoon die denkt dat ongeacht de uitslag het niet uitmaakt?” counterde een ander met. “Op dat punt zal zalige onwetendheid een lange weg gaan”, vervolgden ze. Carley en Mercedes hebben al munt geslagen uit de dubbelzinnigheid van hun relatie, door een OnlyFans account op te zetten onder de nogal grove @Notyouraveragesisters gebruikersnaam. In een recentere TikTok video, die afgelopen weekend werd geüpload, gaf het stel hun verbijsterde fans een update, waarin ze beweerden dat ze nu DNA-testen hebben besteld die nog moeten arriveren. Ze zijn ook niet het eerste koppel dat om soortgelijke redenen viral gaat op TikTok. In 2020 haalden Diana Camila Avila en Jordie Vena de krantenkoppen omdat ze een relatie hadden ondanks dat ze ‘stiefbroers en zussen’ waren.

Bron: Unilad

Beeld: TikTok

Slapen met de TV aan kan het risico op een vroege dood verhogen

Ernstig bedreigde orang-oetan gespot terwijl hij sigaret rookte in de dierentuin