in

WTFWTF LOLLOL

Moeder en dochter geven €86.000 uit aan plastische chirurgie om op idool te lijken

In 2017 verscheen Kayla Morris met haar moeder, Georgina Clarke, in The Jeremy Kyle Show. Tegen die tijd hadden de twee vrouwen meer dan 86.000 euro uitgegeven aan plastische chirurgie om op hun idool Katie Price te lijken.

Lijken op idool

De moeder en dochter gaven in 2015 voor het eerst openheid van zaken over hun plastische operatietraject toen ze verschenen in een video van News Dog Media. In de video legt Clarke uit dat ze Katie Price al enkele jaren volgt met haar dochter, en dat ze allebei vinden dat ze “het hele pakket” heeft.

Ze konden niet wachten om op het beroemde Britse model te lijken en in haar voetsporen van plastische chirurgie te treden. “Toen ik 11 was en naar Katie Price keek, wist ik dat ik mijn borste wilde vergoten en op haar wilde lijken,” bekende Morris. De meeste moeders zouden bezorgd zijn geweest dat hun dochters op jonge leeftijd aan plastische chirurgie dachten. Clarke zei echter dat ze het tegenovergestelde voelde. “Ik was blij dat Kayla een operatie wilde om haar borsten te vergroten”, verklaarde ze. “Ik was blij omdat ik wilde dat ze zo iemand zou worden.”

Verschillende cosmetische ingrepen

Toen de video werd opgenomen ondergingen moeder en dochter verschillende cosmetische ingrepen, waaronder botox, wangvullers, semipermanente make-up, tanden bleken, haarextensies en borstimplantaten. Ja, de lijst gaat maar door! Je zult je best wel afvragen hoe ze al die verbeteringen konden betalen. Morris was open over dit aspect en bekende dat haar “sugar daddy”, een man die ze had ontmoet in een stripclub toen ze 17 was, betaalde voor zowel moeder als dochter.

“Ik vind het niet erg dat Kayla een sugar daddy heeft of stript om de operatie te betalen, want we leven de droom,” zei Clarke. “Mijn moeder is mijn beste vriendin, en plastische chirurgie is onze manier van binding. Elke keer dat we onder het mes gaan, lijken we meer op Katie,” zei Morris over de ongewone moeder-dochter activiteit. Het gelukkige duo kan het niet schelen wat mensen van hen denken terwijl ze hun beste leven leiden. “Ik heb echt geluk met een dochter als Kayla die me verwent en mijn operaties en zo betaalt. Verder leef ik gewoon mijn droom,” zei Clarke. “Ik ben zo gelukkig. Ik ben zo trots op haar. Dat ben ik echt.”” We zien er graag hetzelfde uit. We kopen zelfs dezelfde kleren als elkaar!

Bron: Thoughtnova

Beeld: YouTube @New Dog TV

23-Jarige vrouw onthult: ‘Ik was 1,5 jaar toen ik voor het eerst ongesteld werd’

Deze tiener is één van de meest zeldzame mensen ter wereld