in

Moeder filmt reactie van vader: ‘Heeft niet door dat zijn zoon in een datingshow verschijnt’

Moeder filmt reactie van vader: 'Heeft niet door dat zijn zoon in een datingshow verschijnt'
Beeld: Youtube @ Maniac Videos

Een moeder heeft de reactie van een vader vastgelegd op camera. Hij had helemaal niet door dat zijn zoon in een datingshow zou verschijnen. De briljante reactie van de onwetende vader toen hij zijn zoon in een reality-tv-show zag verschijnen, is viraal gegaan.

Moeder legt reactie van vader vast

De kerel had geen idee dat de deelnemer in de show zijn eigen zoon zou zijn en zijn reactie was indrukwekkend. In de clip is de vader te zien terwijl hij naar een reality-tv-programma kijkt waarbij je je moet voorstellen dat hij gedwongen was om te kijken. “Is dat in Salford”, vraagt hij, waarbij hij zich concentreert op de plek die hij te zien krijgt in plaats van op de aangrijpende verhalen van de alleenstaanden. “Belfast”, antwoordt zijn partner achter de camera, waarop hij antwoordt: “Ah, natuurlijk.” Na een paar momenten van stilte komt het heeft hij het door als ‘date’ Charles brutaal de show binnenkomt, waardoor zijn nietsvermoedende vader in lachen uitbarst. Zijn hoofd achterover gooiend en kakelend sloeg de vader van verrukking op de bank, voordat hij tegen zijn partner zei: “Oké, terugspoelen … Gewoon terugspoelen.”

Zijn zoon verschijnt in de show

Terwijl de singletons op de show Charles ‘uiterlijk beoordeelden, merkte de vader vanaf zijn bank op: “Ik heb dat jasje ook voor hem gekocht.” De clip is viraal gegaan op sociale media, hoewel het lijkt alsof deze oorspronkelijk op Reddit is gepost. Het bericht werd gedeeld met de volgende omschrijving: “Mijn stiefbroer was op een datingshow, maar vertelde het niet aan zijn vader. Mijn moeder filmde zijn reactie.” Het werd gepost in de subreddit Contagious Laughter. Mensen vonden dat wat ze zagen hilarisch. Een persoon merkte op: “Dit is niet alleen een vaderlijke reactie, dit is een goede reactie van een typische Britse vader”.

Bron: ladbible

In de toekomst ademen we mogelijk door een ander lichaamsdeel dan ons mond en neus

Onderzoek wijst uit: “In de toekomst ademen we mogelijk door een ander lichaamsdeel dan ons mond en neus”

OnlyFans ster die maandelijks € 94272.00 opstrijkt, heeft in het jaar 2022 maar 37 keer gedoucht!

OnlyFans ster die maandelijks € 94272.00 opstrijkt, heeft in het jaar 2022 maar 37 keer gedoucht!