in ,

Vader straft zoon met maand lang alleen vegetarisch eten

Beeld: Pexels

Een vader heeft een controversiële weg gekozen om zijn zoon te straffen voor het pesten van zijn oudere zus. De man vroeg zich op Reddit af of hij een klootzak was, omdat hij hun hele gezin een maand lang veganistisch voedsel heeft laten eten, nadat een van de grappen van zijn zoon te ver was gegaan.

Veganistisch voedsel

Hij vertelde aan Reddit: “Dit alles kwam tot een hoogtepunt toen mijn zoon al het eten nam dat mijn dochter voor de week had gekocht en het verstopte alsof hij het weggooide op vuilnis dag. “Ik werd midden op de dag op mijn werk door mijn dochter huilend gebeld dat hij al haar eten had weggegooid.” De vader haastte zich van zijn werk naar huis om de ruzie te beëindigen, maar ontdekte dat zijn zoon het eten slechts had verstopt in een gemene grap. “Ik was razend”, zei hij. “Dus de komende 30 dagen eten we alleen nog maar veganistisch voedsel. “We maken niets anders dan veganistisch voedsel en kopen niets anders dan veganistische producten.

Free Flat-lay Photography of Vegetable Salad on Plate Stock Photo
Beeld: Pexels

Veganistische straf

Zijn dochter is al meer dan een jaar veganist, betaalt voor haar eigen eten en kookt het zelf als er geen veganistische gezinsoptie is. De man schreef dat zijn zoon woedend was over de veganistische straf en zijn beklag deed bij zijn grootouders, die het maand lange veganistische feest als ‘misbruik’ hebben betiteld. Andere familieleden hebben dit voorbeeld gevolgd, evenals enkele familievrienden.

Maar de vader houdt voet bij stuk. “Mijn zoon voelt zich ellendig, maar dat kan me echt niet schelen,” zei hij. “Hij heeft dit aan zichzelf te danken. Hij heeft nog steeds te eten en kan het beetje zakgeld dat hij heeft uitgeven om vlees te kopen.”

Bron: Ladbible

Beeld: Pexels/ Reddit

Vrouw wint rechtszaak tegen Deliveroo nadat afhaalmaaltijd te laat was

Doja Cat voor paal gezet voor imiteren van Amber Heard