in

Man neemt wraak nadat vliegtuigpassagier voeten onder zijn stoel steekt

wraak
Beeld: TikTok

Deze man had voor één specifiek vliegtuigprobleem de perfecte oplossing die allemaal vrij eenvoudig was door wraak te nemen.

Wraak

Natuurlijk kan de beenruimte op sommige korte vluchten behoorlijk beperkt zijn, waardoor er weinig tot geen ruimte overblijft voor je voeten. TikToker Andreas Ellingsen weet hier alles van, want hij werd gestoord door de voeten van iemand anders terwijl hij achterover zat en van de rit genoot. Andreas merkte dat de passagier achter hem zich zo ver had uitgestrekt dat een van zijn voeten onder zijn stoel uitstak. En voor wie aan podofobie lijdt, is het nog erger dat de passagier schoenen met open tenen droeg – yikes.

In plaats van zich om te draaien en de medepassagier beleefd te vragen zijn voet te verwijderen, nam Andreas het heft in eigen handen en begon aan de perfecte wraakactie. Zoals gedocumenteerd op zijn TikTok-kanaal @andreasellingseen, besloot Andreas zijn flessen water over de tenen te gieten. Waarna de dader snel zijn voeten weer onder zijn eigen beenruimte vandaan haalde. De clip is al meer dan acht miljoen keer bekeken op TikTok en Andreas ondertitelde de video met: “Goede reis!”

@ladbible Letting the intrusive thoughts win 😅🤣 🎥 @andreasellingsen #ladbible #intrusivethoughts #airplanetiktok ♬ original sound – andreasellingsen

De korte clip

De korte clip van zes seconden is meer dan een miljoen keer geliked en heeft meer dan 5.000 reacties ontvangen sinds hij vorige maand werd geüpload. Velen hebben Andreas in de comments geprezen, terwijl anderen zich afvroegen waarom de medepassagier haar voeten op zo’n plek zou zetten.

“Hoe kunnen ze hun voeten zo verplaatsen?!” vroeg iemand. Een tweede voegde eraan toe: “Dit is mij nog nooit overkomen, maar nu heb ik het gevoel dat ik een fles water bij me moet gaan dragen als ik met het openbaar vervoer ga.” Ondertussen merkte een derde op: “Dit is de enige gepaste reactie.” En een ander voegde eraan toe: “U meneer bent een genie.”

Bron: Ladbible

Skip-lagging' hack

Tiener die alleen vliegt, wordt aangehouden en geïnterrogeerd op luchthaven na gebruik van ‘skip-lagging’ hack,

knop

Bestuurders gewaarschuwd: auto’s hebben geheime knop onder spiegel die levens kan redden