in

Vrouw weigert deodorant te gebruiken: is dol op de geur van zweet

Beeld: TikTok @fenella fox

Een OnlyFans-model heeft gezegd dat ze ‘zelden’ deodorant draagt ​​omdat ze de voorkeur geeft aan haar natuurlijke geur. Verder denkt ze dat meer mensen ‘hun natuurlijke geur zouden moeten omarmen’.

Geen deodorant

Nu het kwik deze week stijgt, zullen de meesten van ons nog vaker dan normaal naar de anti-transpirant grijpen. Maar model Fenella Fox, uit Worcester, zal daar niet een van zijn. Het model zegt dat sinds ze vijf jaar geleden haar okselhaar uitgroeide. Ze heeft vrijwel deodorant gedumpt en spoort nu anderen aan om hetzelfde te doen. Fox, die gelooft dat onze natuurlijke geur kan worden veranderd door wat we eten en drinken, zegt dat conventionele parfums en lichaamssprays niet erg goed voor haar ruiken. De 28-jarige Fox zei: “Ik hou van de natuurlijke geur van mijn oksels en draag zelden deodorant. Ik geloof dat ons dieet en onze levensstijl een grote rol spelen in hoe we van nature ruiken. “Ik zou willen dat meer mensen zouden leren hun natuurlijke geur te omarmen in plaats van deze te maskeren met onnatuurlijke geuren. “Veel parfum en deodorants ruiken gewoon onaantrekkelijk voor mij. Ik kijk er gewoon naar uit om de hittegolf te gebruiken om zweterige inhoud voor mijn fans te maken.”

@fenellascorner

who else is loving it?

♬ original sound – Stella

Gestopt met scheren

Fox stopte voor het eerst met het scheren van haar pits in 2017 uit protest tegen de verwachtingen van mannen, maar is er sindsdien in geslaagd om er een geld spinner van te maken door inhoud te creëren voor haar abonnees. Het model heeft in twee jaar tijd maar liefst £ 300.000 verdiend op het streamingplatform, en met temperaturen die deze week recordniveaus bereiken, denkt Fox dat ze misschien wat extra geld kan binnenhalen. Ze zei: “Veel van mijn fans houden van het idee dat mijn okselhaar lang en zweterig is. “Ze vinden het gewoon leuk om me te zien zweten en zo ben ik van plan de week door te brengen. Ik vind het ook heel aantrekkelijk als mensen zweten in de sportschool.

@fenellascorner Reply to @titomahmoud8 ♬ original sound – fenella fox

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @fenella fox

Kerel met cocktail in prullenbak maakt ruzie met buurman in bizarre video

Samantha heeft werelds grootste mond

Samantha heeft werelds grootste mond