in

Deze dame verkoopt haar poep voor 3500 euro aan mannen

Deze dame verkoopt haar poep voor 3500 euro aan mannen
Beeld: Instagram

De meeste mensen doen er alles aan om wat geld te verdienen, maar dat ze hun eigen poep gaan verkopen gaat best wel te ver of niet? Er is een markt voor mannen die het zweren bij de poep van een aantrekkelijke vrouw, en Ceara Lynch uit het Amerikaanse Portland ‘springt’ hierop namelijk in.

Poep verkopen

Ceara had het jarenlang heel erg zwaar, omdat haar ouders arm waren en ze kon zich weining veroorloven. Maar dit alles veranderde op haar zeventiende, toen ze een man online ontmoette die 221 euro wilde uitgeven voor haar urine. Ze begon dus naar meer van deze mannen te zoeken op het net, die ook graag een soortgelijk bod wilde doen. En ja het leverde succes op vertelde ze aan Fox 12 News: “Ik heb de inhoud van de prullenbak uit mijn badkamer verkocht. Eigenlijk al het walgelijke wat ik heb gebruikt voor mijn lichaam.”

Webcam Shows

Zij verscheen daarna in verschillende webcam shows, en kreeg ook heel veel aanvragen van Fetisjisten. Ze wordt hiervoor heel erg goed betaald, maar helaas is haar poep haar grootste inkomstenbron. Zij kreeg een aanbod van één man om haar uitwerpselen voor 88 euro te verkopen, en toen besloot zij op een uitzonderlijke prijs van ruim 3500 euro vast te stellen. En er zijn tot nu toe drie kerels die het hebben gekocht! Met haar inkomsten heeft ze twee huizen en een auto gekocht en ze heeft ook haar studieschuld afgelost. Zij heeft dus best wel veel geld gemaakt met deze baan!

Bron: Metronieuws

Beeld: Instagram Ceara Lynch

15 selfies die laten zien hoe ongemakkelijk het moment na seks werkelijk is

Dit matras laat je weten of je partner vreemd gaat