in

Vrouw die € 50.000 per week verdiende met het verkopen van scheten werd opgenomen in het ziekenhuis

Vrouw die € 50.000 per week verdiende met het verkopen van scheten werd opgenomen in het ziekenhuis
Beeld: Instagram @stepankamatto

Een maand geleden hadden we het over de voormalige reality-tv-ster, die beroemd werd door scheten te verkopen. Ze verdiende namelijk heel veel geld hiermee, maar helaas moet zij met pensioen wegens gezondheidsproblemen.

Scheten verkopen

Stephanie Matto, 31, uit Connecticut, verdiende ongeveer 200k Euro met het laten van scheten en de verkoop van haar producten. Haar carrière werd abrupt beëindigd, want ze belandde in een ziekenhuis na pijn op de borst. Het blijkt dat Steph een beetje te ver ging met haar bedrijf. De artsen deden EKG/ECG en namen bloedmonsters. De symptomen van de 90 Day Fiancé-ster werden veroorzaakt door haar beruchte dieet, dat bestond uit te veel bonen, eieren en eiwitshakes.

Steph verkocht haar scheten in een potje en had zelfs een speciaal dieet om alle flesjes te vullen en naar haar trouwe klanten te sturen. Ze begon haar carrière in november nadat ze aanbiedingen kreeg voor haar scheten op het adult platform Unfiltrd. Eén flesje kostte 1000 Euro, maar door de grote vraag ging haar dieet en uiteindelijk ook haar gezondheid achteruit.

Ervaring

Matto vertelde aan Jam Press: “Ik dacht dat ik een beroerte kreeg en dat dit mijn laatste momenten waren. Maar ik was aan het overdrijven.” “Ik kon zien dat er iets niet in orde was die avond toen ik in bed lag en ik een druk in mijn maag naar boven voelde bewegen. Het was heel moeilijk om te ademen, en telkens als ik probeerde in te ademen, voelde ik een knellend gevoel rond mijn hart.” Nadat ze een vriend had gebeld, ging Stephanie naar het ziekenhuis. Hier kreeg ze te horen dat het “geen beroerte of hartaanval was, maar zeer intense gas pijnen”. Vanwege de bezorgdheid van de artsen volgt ze nu een nieuw dieet en moet ze “gas onderdrukkende medicijnen nemen”.

De reality-tv-ster legde uit dat ze geen idee had dat de vraag zo hoog zou oplopen. “Ik kon de vraag eerlijk gezegd niet geloven. Ik denk dat veel mensen deze fetisj in het geheim hebben.” Tijdens haar optreden van twee maanden veranderde ze haar dieet om haar scheten aantrekkelijker te maken. “Ik denk dat bepaalde voedingsmiddelen beter ruikende scheten produceren, dus ik ga meestal voor de smoothies in tegenstelling tot dingen zoals kool en eieren.”

Bron: Thoughtnova

Beeld: Instagram @stepankamatto

Vrouw betrapt vriend tijdens het vreemdgaan door iPhone-functie

Vrouw betrapt vriend tijdens het vreemdgaan door iPhone-functie

Werelds langste model heeft weinig geluk met de liefde: 'Mannen schrikken van haar lengte!'

Werelds langste model heeft weinig geluk met liefde: ‘Mannen schrikken van haar lengte!’