in

Moeder stuurt haar zevenjarige dochter naar haar oma voor de feestdagen en ze kwam thuis met een tatoeage

zevenjarige dochter
Beeld: TikTok

Een jonge moeder is woedend nadat haar zevenjarige dochter terugkwam van een uitstapje naar haar oma met een echte tatoeage.

Tatoeage zevenjarige dochter

Op TikTok zei de ontredderde moeder dat haar dochter haar had gebeld met de vraag of hij een tatoeage mocht laten zetten terwijl hij op bezoek was bij haar vaders kant van de familie. Ze dacht dat de jongen een grapje maakte en zei nee, maar de zevenjarige ging toch akkoord met het plan. ‘Wie tatoeëert er nou een zevenjarige. Ze mag daar nooit meer heen”, zei de moeder, die zwanger is. De moeder beweert dat de 28-jarige zus van haar ex-partner, de tante van het kind, het kunstwerk heeft gemaakt, terwijl haar oma op haar zou passen. Ze kocht een tatoeagepistool en ging alle kinderen tatoeëren”, zei de moeder woedend. Ze voegde eraan toe dat ze woedend zou zijn als haar dochter ‘iets opgelopen zou hebben’ van het doe-het-zelf-klusje.

In een reeks woedende sms’jes verontschuldigden de oma en tante zich voordat ze de moeder vertelden dat het kunstwerk, een scheef hart, met henna was aangebracht. Dat is geen henna, henna blijft maar drie weken zitten, schreef de teleurgestelde moeder terug. Het tatoeëren gebeurde naar verluidt in augustus, toen de jongere op bezoek was bij haar uitgebreide familie. Ik voel me slecht omdat er hier geen kinderen zijn waar ze mee kan spelen,” zei de moeder, die spijt had van haar beslissing om de jongere weg te sturen. Mensen moeten oppassen met wie ze hun kinderen in contact brengen”, voegde ze eraan toe.

@newskii_soexotic24 PART 3 ‼️ 🤦‍♀️of MY 7yr old Getting tattooed by her aunt!! I am very angry #fypシ #viral #share beaware of who you leave your children around!! #liars ‼️#beaware ♬ original sound – Newskiinew24

Het incident

De moeder filmde ook een gesprek met de politie, bij wie ze het incident meldde, maar die beweerden dat ze de tante niet konden vinden. Volgens het telefoongesprek was de 28-jarige gekraakt in het huis waar het doe-het-zelf kunstwerk werd gemaakt. Ik had mijn dochter niet naar beneden laten gaan als ik had geweten dat ze aan het kraken waren”, voegde ze eraan toe. De driedelige serie liet mensen sprakeloos achter.

Mijn moeder dreigde me te begraven nadat ik mijn broer had getatoeëerd voor zijn 18e verjaardag. Dit is krankzinnig,’ schreef iemand. Ik denk dat je je kind moet beschermen. Als ze je niet genoeg respecteren als moeder van je kind, hoeven ze haar niet te zien,’ zei een ander. Henna vervaagt. Dat is niet vervagen. Bovendien is het te donker. Veel te donker om henna te zijn. Het spijt me zo. Ik hoop dat het goed met haar gaat en met jou ook. Je bent een geweldige moeder,” voegde een derde toe.

Bron: Dailymail

meer geld verdienen

Vrouw zorgt voor felle reacties nadat ze beweert dat mannen meer geld moeten verdienen dan hun vrouwen

geen geld

Dakloze man die bijna $21k per jaar binnenharkte mag geen geld meer vragen nadat hij een strafblad heeft gekregen