in

LOLLOL WTFWTF

Model weigert haar om oksels te scheren: voelt zich aantrekkelijk en zelfverzekerd

Beeld: YouTube @StoryTrender

Een model heeft onthuld waarom ze besloten heeft haar oksels niet langer te scheren en haar harige uiterlijk te omarmen tijdens fotoshoots en op de catwalk.

Pronken met lichaamshaar

Nikki Serenity, 24, uit St. Louis, Missouri, zegt dat ze zich niet kan voorstellen ooit nog “permanent gladgeschoren” te zijn nadat ze in meer dan 55 tijdschriften met haar lichaamshaar heeft staan pronken. Het prachtige model omarmt haar lichaamshaar al sinds haar 19e, maar sommige fotografen weigeren met haar te werken omdat haar look ’tegen de norm ingaat’.

Unieke oksels

Ik dacht dat het eenmalig zou zijn, maar ik werd er verliefd op. Ik voelde me meteen aantrekkelijker en zelfverzekerder. Nu scheer ik zelden mijn oksels en benen. Hoewel de meeste fotografen Nikki’s uniekheid waarderen, kiezen sommigen ervoor te wachten tot ze gladgeschoren is. “Sommige mensen vinden het walgelijk, maar dat kan me niets schelen”, voegt ze eraan toe. Ik voel me zo vrij en veilig in mijn lichaam met mijn lichaamshaar. En ik laat mijn lichaam graag doen wat het van nature hoort te doen. Verder heb ik een aantal banen verloren of uitstel gekregen omdat ze liever wachten tot ik me scheer, wat ik een paar keer per jaar doe.

‘Maar ik heb geen grote verliezen geleden en ik heb in tijdschriften gestaan met mijn lichaamshaar. Tot op heden heb ik in minstens 55 tijdschriften gestaan, waarvan sommige met mijn lichaamshaar. Nikki moedigt andere vrouwen aan om ook hun scheermesjes de deur uit te doen. Ze zei: “Ik denk dat de wereld gewend is aan geschoren vrouwen en ik denk dat ze bang zijn voor wat anderen zullen denken. Soms staren mensen me aan, maar ik krijg zelden vervelende opmerkingen. Ik heb sommige meisjes horen zeggen dat ze het niet prettig vinden om behaard te zijn, maar na de eerste keer is het prima.

Bron & Beeld: YouTube @StoryTrender

Hot Tub Bubbelbad loopt uit de hand

Peuter betrapt op schreeuwen tijdens zijn eerste achtbaan rit