in

Meest ‘weerzinwekkende daad’ zorgt voor heftige ruzie tussen passagiers tijdens een vlucht!

Afbeelding: screenshot dailymail.co.uk

Een meest ‘weerzinwekkende daad’ heeft ervoor gezorgd dat passagiers ruzie met elkaar hebben gemaakt tijdens een vlucht. Het is weer eens een moment om aan te geven dat je tijdens vlucht nooit weet wie je tegenkomt. Ben je van plan om binnenkort te vliegen, dan is het beter om een bagage vol ‘geduld’ in te pakken.

Meest ‘weerzinwekkende daad’

Een artikel in 7 News Australia beschreef wat er gebeurde aan boord van een Virgin Atlantic vlucht nadat een passagier een medereiziger berispte over hun “onhygiënische” actie. De passagier was op een Virgin Australia vlucht van de Gold Coast naar Melbourne toen het incident zich voordeed. De passagier deelde een afbeelding van een andere passagier in de rij achter hem. Die passagier had zijn schoenen en sokken uitgedaan om zijn blote voeten op de armleuning van de rij voor hen te laten rusten. De voeten van de passagier waren naast hem. Hij nam onmiddellijk een afbeelding van de voeten van de passagier en plaatste deze op Facebook, met als omschrijving: “Dit zou wel eens een van de meest walgelijke dingen kunnen zijn die ik in lange tijd tijdens een vlucht heb gezien.”

Heftige ruzie tussen passagiers

Nadat de afbeelding op Facebook werd gedeeld, kreeg het veel reacties over hoe de man wraak kon nemen op de passagier met de blote voeten. Iemand vertelde hem om de zolen van de blote voeten te kietelen, terwijl een ander hem vertelde om de stoel naar achteren te laten leunen totdat de voeten van de passagier vastzaten. Na 20 minuten van het verdragen van de blote voeten, confronteerde hij de passagier en vertelde hem om zijn voeten van de armleuning te verwijderen. De passagier voldeed en antwoordde dat ze dacht dat het oké was om haar voeten omhoog te doen omdat de stoel direct voor haar leeg was.

Bron: dailymail.co.uk

laagste noot

Deze 50-jarige zanger heeft de laagste noot ter wereld

geen ondergoed aantrekken

Influencer legt uit waarom ze al jarenlang geen ondergoed draagt en wat de redenen daarvoor zijn