in

Getrouwd stel met leeftijdsverschil van 61 jaar gaat voor eerste kind: ‘Echtgenoot is ouder dan grootvader echtgenote!’

Getrouwd stel met leeftijdsverschil van 61 jaar gaat voor eerste kind: 'Echtgenoot is ouder dan grootvader echtgenote!'
Beeld: TikTok @mnigeria98

Een getrouwd stel met een leeftijdsverschil van 61 jaar, gaat voor hun eerste kind. En de echtgenoot van de vrouw is ook nog ouder dan haar grootvader. Maar dan weer komen we op het punt: leeftijd is maar een getal!

Getrouwd stel met leeftijdsverschil van 61 jaar

Het stel met een leeftijdsverschil van 61 jaar zegt dat ze gaan proberen een gezin te stichten. Dit gaan ze eerst doen door middel van een vruchtbaarheidsbehandeling. Miracle Pogue, 24, ontmoette Charles Pogue, 85, in 2019 toen ze in een wasserette werkte. Het idee om via een vruchtbaarheidsbehandeling een gezin te stichten kreeg gestalte, nadat een gepensioneerde makelaar Charles dit voorstelde in februari 2022. Over hoe ze elkaar hebben ontmoet zei Miracle uit Starkville in Mississippi: “Charles bracht altijd één kledingstuk mee en wilde alleen dat ik hem diende.” Ze ging verder door te zeggen: “Op een dag walste hij daar binnen en gooide een stuk papier naar beneden en zei ‘schrijf je nummer op’ alsof hij een player was. Hij was mijn ridder op het witte paard.”

@mnigeria98 MY BESTFRIEND🤞🏾 MY HUSBAND 👩‍❤️‍💋‍👨 MY FOREVER MAN💍💍 #wesaidido #fyp #viral #newlyweds #foryourpage #couples #marriage #wife #honeymoon #thepogues #meetthepogues ♬ Best Friend 50cent – An Edit Page❤️

Echtgenoot is ouder dan grootvader van echtgenote

Miracle zei dat voor ze het door had dat ze gevoelens voor hem koesterde er al een paar maanden voorbij waren. Hij was zijn schatje en ze kon niet meer om hem heen. Volgens Miracle was het niet moeilijk voor haar moeder Tamika Phillips(45) en Opa (72) om de relatie te accepteren. Aan de andere kant had haar vader Kareem Phillips (47) wel zijn bedenkingen over hun relatie. Toch was het de vader die Tamika naar het altaar leidde, toen de twee in het huwelijksbootje stapten. Het paar weet precies dat het leeftijdsverschil een probleem kan vormen bij het stichten van een gezin. Ondanks dit gegeven gaan ze het toch proberen.

Bron: ladbible.com

Beeld: TikTok @mnigeria98

Hond doorkauwt brievenbus

Buurtbewoners verbaasd: hond doorkauwt brievenbus van voordeur

Rechtbank oordeelt: 'Naaktloper mag naakt blijven lopen over straat!'

Rechtbank oordeelt: ‘Naaktloper mag zonder kleren blijven lopen over straat!’