in

Moeder ontketent verhitte discussie onder ouders na bekentenis dat haar zesjarige dochter haar hoorde vrijen

dochter

De tijd alleen van een koppel verliep niet zoals verwacht nadat ze hun zesjarige dochter door de gang hoorden snikken. Matt Underwood waarschuwde zijn vrouw Jacyi dat hun dochter huilde omdat ze ‘je hoorde schreeuwen, en ze wilde zeker weten dat je in orde was’ na de intimiteit.

Dochter betrapt ouders

Jacyi legde het moment vast op camera terwijl ze in bed lag en Matt giechelde: ‘Ik denk dat je met haar moet gaan praten.’ De op TikTok geplaatste video is sindsdien maar liefst 46,3 miljoen keer bekeken, en terwijl velen de situatie hilarisch vonden spraken anderen hun bezorgdheid uit over de ‘getraumatiseerde’ dochter. Jacyi gaat in de kamer ernaast bij haar dochter kijken en terwijl ze nog aan het opnemen is, zijn er kleine snikken te horen in de donkere kamer.

‘Ik hoorde je schreeuwen en ik wilde weten wat er aan de hand is, maar niemand gaf antwoord,’ zei het kind. ‘Aww onze deur was dicht, het spijt me zo,’ antwoordt Jayci. Haar dochter zei dat ze haar moeder hoorde ‘schreeuwen alsof ze gewond was of zo’. ‘Oh, nee, ik ben niet gewond.

@part.time.milf

Omg 🙈🫣🫥😂🤦🏼‍♀️

♬ original sound – Jayci✨

Pizza bestellen

Het spijt me dat ik je liet schrikken. Ik dacht dat je zo sliep,’ verzekert Jayci haar. Dan zegt haar dochter onverwacht: ‘Ik hoorde je ook pizza bestellen.’ In het commentaar bij de video geeft Jayci toe dat het tweetal pizza bestelde. Er kwamen meer dan 46.000 reacties en duizenden hadden heftige reacties op de clip. ‘Seks hebben als je kinderen thuis zijn is raar full stop,’ schreef er een, een ander zei: ‘Goed gedaan mam. Zet de volgende keer gewoon de tv aan. Je moet genoeg ruis creëren. Zoals een combinatie van een white noise machine & ventilator in de kinderkamer en een film/muziekje in jouw kamer. Het helpt,’ zei een ander.

Anderen moedigden het stel aan ‘een babysitter in te huren’ of ‘een hotelkamer te nemen’ voor de nacht, en velen vielen de ouders aan voor het ’traumatiseren’ van hun dochter. ‘Wees voorzichtig hiermee, ik heb een hoop rare seksuele trauma’s van het horen van mijn ouders bij het vrijen, ik trilde ervan van angst’, schreef een ander. Anderen deelden ook hun ervaringen met het horen van seks van hun ouders. Dat is traumatisch en ik zie het nog voor me en het is al 43 jaar geleden,’ zei er een. Ik vroeg mijn vader altijd wat er mis was met mijn moeder en hij zei dat hij haar kietelde”, bekende een ander.

Bron: Dailymail

truc

Deze ‘onmogelijk eenvoudige’ truc van deze moeder maakt het douchescherm sprankelend schoon in 30 seconden

duivel

Man hakt vinger af om op een buitenaardse duivel te lijken