in

6-jarige bestelt eten voor meer dan €900,- op de telefoon van zijn vader

900 euro aan eten

Je kent het wel, kinderen die op de telefoon van de ouders graag een spelletje spelen. Voor deze vader uit Michigan eindigde een onschuldig spelletje echter in een hoge rekening bij verschillende restaurants. Zijn 6-jarige bestelde namelijk eten van meer dan 900 euro bij verschillende restaurants.

Eten bestellen voor meer dan € 900

De zesjarige, Mason, voegde Mason voor meer dan 900 euro aan eten toe aan het virtuele winkelmandje op verschillende sites van fast food restaurants. Tijdens het spelen van een spelletje voor het slapen gaan besloot de jongen op zijn vaders Grubhub-account te gaan, terwijl zijn ouders naar een film keken. Hij bestelde onder andere sandwiches met kip van Shoarma Yes, garnalen van Happy’s en ijs van Leo’s, en ‘meer dan 12’ chili-kaas frietjes. “Ik zag een auto stoppen en de deurbel ging terwijl de chauffeur een grote zak met spullen afleveren.” zegt vader Keith.

“De deurbel ging weer, en het bleef maar gebeuren. Auto na auto. Auto’s reden de oprit op terwijl anderen wegreden. Uiteindelijk vroeg ik een van hen wat ze aan het bezorgen waren. Hij zei dat we kip shoarma’s bestelden. Ik nam het eten en toen drong het tot me door” gaat hij verder. “Daarna keek ik naar mijn telefoon met herhaalde berichten dat mijn eten klaar werd gemaakt, mijn eten werd bezorgd. Ik keek naar mijn bankrekening en die liep leeg”.

Fraude

Keith realiseerde zich pas wat zijn zoon had gedaan toen hij hem naar bed bracht. Hij zei: “Ik ging met Mason praten over wat hij deed, en dit is het enige deel dat me aan het lachen maakt. Ik probeerde hem uit te leggen dat dit niet goed was. En hij stak zijn hand op, hield me tegen en zegt: ‘Papa, zijn de pepperoni-pizza’s al gekomen?’ “Ik moest de kamer uitlopen. Ik wist niet of ik boos moest worden of moest lachen. Ik wist niet wat ik moest doen.”

De vader merkte op dat Mason vanwege zijn leeftijd de ernst van wat hij heeft gedaan niet helemaal heeft begrepen. “We konden zien dat hij van streek was, maar we weten niet of het echt is doorgedrongen.” zegt Keith wiens boosheid over de gigantische bestellingen langzaam aan het vervagen is. Gelukkig was meer schade voorkomen door de oplettende bank die Keith een melding stuurde omdat er opvallende transacties gedaan werden en mogelijke fraude vermoedde. Grubhub gaf de vader een tegoedbon van bijna duizend euro om het verloren geld goed te maken.

Bron: Ladbible.com

Beeld: Facebook @Keith Stonehouse & YouTube @GMA

springende slang

Internet in shock om springende slang: ‘Australië is nu officieel het meest enge continent’

MrBeast

Man betaalt zijn hypotheek af door neppe MrBeast merchandise te verkopen