in

Vrouw gearresteerd onder invloed door shots vodka “in haar ogen”

Beeld: Unsplash

Onder invloed rijden van alcohol kan best wel heel erg gevaarlijk zijn. Deze 30-jarige vrouw is beschuldigd van rijden onder invloed. Zij beweerde dat ze dronken was geworden nadat ze de auto had verlaten door een shot wodka in haar oogbal te doen.

Onder invloed

Schoonheidsspecialiste Chelsey McDonald, is tegengehouden door de politie toen ze uit haar oranje BMW-cabrio stapte. De agenten hadden namelijk op 13 november 2021 een rapport ontvangen over haar rijden van een lid van het publiek. Zonder aan te geven was de chauffeur net een parkeerplaats in de buurt van de pub Hare and Hounds in het dorp West Derby binnengereden. Ze heeft daar een tegemoetkomende taxi ontmoet die de parkeerplaats verliet en als gevolg daarvan tijdelijk de weg blokkeerde.

Bij het verlaten van de auto zag men McDonald ‘een dansje doen’ en een van haar vrienden omhelzen voordat de groep van drie naar de pub begon te lopen. Daar is ze tegengehouden door de politie. Op bodycambeelden die zijn opgenomen door de reagerende agenten is te zien hoe McDonald vroeg wat er aan de hand was en zei: “Waarom arresteer je me?” Nadat haar telefoon in beslag was genomen, vervolgde ze: “Geef me mijn telefoon, ik doe niets verkeerd, wat is er verdomme aan de hand?” Een van de agenten antwoordde dat McDonald ‘duidelijk zeer dronken’ was.

Free Group of cheerful young multiracial ladies laughing and dancing with beer bottles in hands during summer party on rooftop on sunny day Stock Photo
Beeld: Pexels

Vodka in oog

Op een gegeven moment tijdens de ontmoeting verontschuldigde McDonald zich en zei: “Het spijt me zo, ik ben zo dronken.” Ze haalde ook uit met haar benen terwijl ze geboeid was en schopte tegen een pc in de borst terwijl ze op de grond werd vastgehouden. Uit een test bleek dat McDonald 63 microgram alcohol in 100 milliliter adem had. En dat is bijna het dubbele van de wettelijke limiet van 35 mg.

Tijdens een proces bij de Sefton Magistrates Court beweerde McDonald dat ze eerder op de avond twee flessen WKD had gehad en dat ze zich ‘absoluut prima’ voelde toen ze begon te rijden. Haar vrienden dronken op weg naar de kroeg uit een fles vodka en ze zei dat ze bij aankomst elk een dop van de alcohol in hun oog schonken.

Bron: LADbible

Beeld: Pexels

Vrouw klaagt date aan voor € 10.000 nadat hij niet komt opdagen

Huwelijks fotograaf maakt een foto van de eerste en laatste drank van de gasten

Huwelijksfotograaf maakt foto van eerste en laatste drank van gasten